Nepotul lui Michael Jackson abuzat sexual!

Taj JacksonDupă ce la începutul acestei luni Wade Robson, coregraf, acum în vârstă de 30 de ani, a dat în judecată familia lui Michael Jackson pe motiv că a fost abuzat sexual de acesta, propriul nepot al lui Michael Jackson vine cu declaraţii şoc.

separator

Taj Jackson, fiul lui Tito Jackson, a declarat că în copilărie a fost abuzat sexual de o rudă din partea mamei. În urma traumei, persoana care l-a ajutat pe el şi pe mama sa a fost nimeni altul decât Michael Jackson, despre care Tito jură că nu ar fi putut face nimănui rău aşa cum a fost acuzat.

artid_1368773910bÎntr-o campanie spontană demarată pe Twitter, Taj declară: „Ştiu că Wade Robson minte. Ştiu pentru că şi eu sunt un supravieţuitor. În copilărie am fost abuzat de un membru al familiei din partea mamei”. Despre Michael Jackson Taj declară: „Mi-a fost un real sprijin atât mie, cât şi mamei mele”.

artid_1368774692cÎn fotografia postată de Taj, ar fi vorba de un bilet scris chiar de Michael, adresat mamei lui Taj, în care o îmbărbătează şi o avertizează asupra riscurilor de abuz sexual care există chiar printre membrii unei familii.

Prima despărțire a Alionei Triboi de fiica sa
Articolul anterior
Brad Pitt suferă de o afecțiune a creierului!
Articolul următor
Alte articole interesante