Paris Hilton, copleșită de critici după ce a postat fotografii cu băiețelul ei. Ce are fiul vedetei?

Celebra mămică postează imagini cu băiețelul ei pe Instagram și, în loc să primească gânduri bune de la fanii ei, s-a confruntat cu un val de critici la adresa celui mic, scrie clickpentrufemei.ro.

Moștenitoarea imperiului Hilton s-a lăudat cu prima călătorie a băiețelului ei în New York și a postat câteva imagini cu el pe pagina sa de Instagram. Însă fotografiile adorabile cu copilul Hilton au fost bombardate cu comentarii malițioase. Toată lumea a început să atragă atenția asupra capului lui Phoenix, care pare supradimensionat față de cel al mamei sale.

„Are multe pe cap, ia lăsați-l în pace pe copil!”, a spus un internaut făcând glume pe seama aspectului micuțului Pheonix.

„Are encefalită?!”, întreabă altcineva. „Ce se întâmplă? Nu încerc să fiu nepoliticos, dar nu pare normal capul copilului”, a continuat acesta.

După o avalanșă de critici aduse băiețelului, mămica lui s-a înfuriat și a publicat pe TikTok un răspuns la toate comentariile despre Phoenix. „Sunt mulți oameni bolnavi pe lumea asta!”, a ținut să precizeze vedeta de 42 de ani. „Îngerașul meu e perfect sănătos!”, a continuat blondina despre băiețelul de 9 luni.

„Și da, bineînțeles că a fost consultat de un medic, pur și simplu are un creier mare”, a explicat Paris Hilton, după care a ținut să adauge următoarele: „E inevitabil să am de-a face cu tot felul de comentarii, atât timp cât îmi trăiesc viața în lumina reflectoarelor, dar să-mi fie atacat copilul, sau oricine altcineva, este inacceptabil. Acest lucru mă face să sufăr mai mult decât să pot spune”, a declarat vedeta în spațiul online.

„Am muncit mult ca să-mi construiesc un mediu plin de iubire, respect și acceptare în jurul meu și sincer vă spun că aștept același lucru în schimb. Phoenix reprezintă întreaga mea lume și este cea mai mare binecuvântare din viața mea. Fiecare zi petrecută cu el îmi amintește ce anume contează pe lumea asta. Mi-e greu să diger faptul că există oameni care atacă o astfel de inocență. Sper să ne tratăm unii pe alții cu mai multă bunătate și empatie”, a conchis diva de peste ocean.

Vedeta din „Paris in Love” și soțul ei, Carter Reum, au devenit părinții lui Phoenix cu ajutorul unei mame surogat, în cursul lunii ianuarie 2023. „Întotdeauna mi-am dorit să devin mamă și mă bucur că eu și Carter ne-am găsit unul pe altul. Ne bucurăm nespus că ne-am creat propria familie și inimile noastre explodează, pur și simplu, cu toată dragostea pe care o avem pentru băiatul nostru”, a declarat Paris Hilton în momentul în care a anunțat public că a devenit mamă.

18 elevi de clasa a III-a și un profesor au ajuns la spital după un experiment eșuat la o lecție

18 elevi și un profesor de la o școală primară din Tennessee, SUA, au ajuns la spital după un experiment științific eșuat, scrie stirileprotv.ro.

Elevii de clasa a treia făceau experimente științifice și mai mulți au spus că au început să se simtă rău după un experiment cu gheață carbonică.

Copiii au acuzat stări de greață și au mers la asistenta medicală a școlii, care a alertat imediat conducerea instituției de învățământ.

Elevii au fost transportați la spitalele din zonă, iar după câteva ore au ajuns în siguranță la părinți.

Gheața carbonică este dioxid de carbon în formă solidă și este periculoasă dacă se topește și este inhalată într-un spațiu care nu este aerisit.

Eveniment copleșitor la 2.000 km. de casă! O promoție de moldoveni și-au invitat prima învățătoare și foștii profesori la o întâlnire cu absolvenții, în Italia

Un eveniment copleșitor a avut loc, zilele acestea, într-un oraș din Italia, acolo unde o promoție de moldoveni au organizat o întâlnire cu absolvenții la care și-au invitat foștii profesori, care în prezent muncesc în această țară. Mai mult, în aceeași țară e stabilită și prima lor învățătoare, care a fost și ea invitată la această întâlnire cu absolvenții. Evenimentul a avut loc într-un restaurant din regiunea Padova.

Astfel, la peste 2.000 km. distanță de casă, promoția anului 1999 a Gimnaziului din satul Răciula, raionul Călărași, care peste ani s-au pomenit mai toți în străinătate, acolo unde s-au stabilit cu traiul sau muncesc, au decis, la cei 25 de ani de la absolvirea școlii, să organizeze o întâlnire cu absolvenții în Italia. Și asta pentru că foștii lor profesori, în număr mare, la fel locuiesc și muncesc acolo. În total, evenimentul a adunat circa 45 de persoane.

Mai mult, conaționalii noștri au reușit să o surprindă și să-i ureze ”La mulți ani” primei lor învățătoare, Ludmila Ciobanu.

Unii dintre cei prezenți au fost nevoiți să parcurcă sute de kilometri pentru a ajunge la eveniment. Una dintre fostele absolvente a venit, împreună cu familia, tocmai din Madrid, Spania, pentru a fi alături de foștii colegi în această zi.

”Emoții la maximum la unul dintre cele mai emoționante și frumoase evenimente organizate de noi, cei mai uniți colegi de clasă. La peste 2.000 Km distanță de casă, la peste 25 ani de la absolvirea școlii, am reușit să o surprindem și să-i urăm La Mulți Ani, Primei Învățătoare dnei Ludmila Ciobanu. Am depănat amintiri din anii copilăriei și adolescenței, ne-am amintit de fiecare coleg și am savurat amintirea anilor petrecuți împreună . Ne-am bucurat de prezența profesorilor care au reușit să ne fie alături și complici în acest frumos eveniment!

Scumpi Dascăli, ne închinăm în fața voastră și vă mulțumim pentru efortul depus , la temelia noastră se află și munca voastră! Mulțumim colegilor pentru urări și gânduri bune. Vă așteptăm cu drag în Italia!”, scrie Paulina Mutu, una dintre absolvente, pe pagina sa de Facebook.

Trebuie să menționăm faptul că, la întâlnirea cu absolvenții organizată în satul natal al acestora, la Gimnaziul din satul Răciula, acolo unde era așteptată această promoție, în data de 3 februarie curent, a fost prezent doar un fost coleg al acestora. Trist, dar acesta a stat singur la masa unde trebuiau să fie și foștii lui colegi, care s-au împrăștiați prin lume.

În clasa promoției anului 1999 a gimnaziului din satul Răciula au fost în jur de 30 de absolvenți.

Cea mai frumoasă tânără din Moldova a plecat la Miss World 2024, în India

Cea mai frumoasă fată din Moldova a plecat la concursul de frumusețe Miss World 2024, care va avea loc în India. Este vorba despre Diana Spotarenco, scrie SHOK.md.

Diana Spotarenco a publicat rețelele de socializare imagini înainte de plecarea de pe Aeroportul Internațional Chișinău.

„Cea mai interesantă călătorie din viața mea începe acum! Sunt atât de încântată. Hai Moldova!!! Pe curând, India”, a semnat Diana Spotarenco.

Diana Spotarenco a devenit cunoscută când a obținut titlul Miss Modova 2023.

Britanicii vor fi nevoiți să plătească o taxă pentru a intra în mai multe țări din UE
Articolul anterior
Țara în care SPORTUL intră în Constituție ca tratament oficial în prescripțiile medicale pentru anumite probleme de sănătate
Articolul următor