Paris Hilton, copleșită de critici după ce a postat fotografii cu băiețelul ei. Ce are fiul vedetei?

Celebra mămică postează imagini cu băiețelul ei pe Instagram și, în loc să primească gânduri bune de la fanii ei, s-a confruntat cu un val de critici la adresa celui mic, scrie clickpentrufemei.ro.

Moștenitoarea imperiului Hilton s-a lăudat cu prima călătorie a băiețelului ei în New York și a postat câteva imagini cu el pe pagina sa de Instagram. Însă fotografiile adorabile cu copilul Hilton au fost bombardate cu comentarii malițioase. Toată lumea a început să atragă atenția asupra capului lui Phoenix, care pare supradimensionat față de cel al mamei sale.

„Are multe pe cap, ia lăsați-l în pace pe copil!”, a spus un internaut făcând glume pe seama aspectului micuțului Pheonix.

„Are encefalită?!”, întreabă altcineva. „Ce se întâmplă? Nu încerc să fiu nepoliticos, dar nu pare normal capul copilului”, a continuat acesta.

După o avalanșă de critici aduse băiețelului, mămica lui s-a înfuriat și a publicat pe TikTok un răspuns la toate comentariile despre Phoenix. „Sunt mulți oameni bolnavi pe lumea asta!”, a ținut să precizeze vedeta de 42 de ani. „Îngerașul meu e perfect sănătos!”, a continuat blondina despre băiețelul de 9 luni.

„Și da, bineînțeles că a fost consultat de un medic, pur și simplu are un creier mare”, a explicat Paris Hilton, după care a ținut să adauge următoarele: „E inevitabil să am de-a face cu tot felul de comentarii, atât timp cât îmi trăiesc viața în lumina reflectoarelor, dar să-mi fie atacat copilul, sau oricine altcineva, este inacceptabil. Acest lucru mă face să sufăr mai mult decât să pot spune”, a declarat vedeta în spațiul online.

„Am muncit mult ca să-mi construiesc un mediu plin de iubire, respect și acceptare în jurul meu și sincer vă spun că aștept același lucru în schimb. Phoenix reprezintă întreaga mea lume și este cea mai mare binecuvântare din viața mea. Fiecare zi petrecută cu el îmi amintește ce anume contează pe lumea asta. Mi-e greu să diger faptul că există oameni care atacă o astfel de inocență. Sper să ne tratăm unii pe alții cu mai multă bunătate și empatie”, a conchis diva de peste ocean.

Vedeta din „Paris in Love” și soțul ei, Carter Reum, au devenit părinții lui Phoenix cu ajutorul unei mame surogat, în cursul lunii ianuarie 2023. „Întotdeauna mi-am dorit să devin mamă și mă bucur că eu și Carter ne-am găsit unul pe altul. Ne bucurăm nespus că ne-am creat propria familie și inimile noastre explodează, pur și simplu, cu toată dragostea pe care o avem pentru băiatul nostru”, a declarat Paris Hilton în momentul în care a anunțat public că a devenit mamă.

Creatura rară care a fost observată pe teritoriul României. Vine din Rusia 

Creatura rară observată recent pe teritoriul României, care e originară din Rusia. Aceasta nu apare, de obicei, la noi în țară în această perioadă din an, scrie fanatik.ro.

De curând, pe teritoriul României a fost observată o pasăre rară, de talie mare, care este originară din Rusia. Prezența ei la noi în țară, în această perioadă, reprezintă ceva cu totul neobișnuit.

Este vorba despre lebăda de iarnă, observată pe teritoriul județului Brașov, în localitatea Voila, pe 21 iulie 2024. Specia a fost văzută și în zilele de 4 și 7 august, în aceeași localitate.

De altfel, în același județ, dar în localitatea Dridif, specia a fost observată pe 26 iulie, potrivit observațiilor înregistrate pe Rombird.ro. 

Lebăda de iarnă este o specie de talie mare, având un aspect general greu de confundat. Adulți au un colorit complet alb, iar ciocul acestei specii este lung și subțire, de culoare galbenă, cu vârful și marginile negre.

Coloritul juvenililor este alb-murdar, cu tentă maronie, iar ciocul e maro deschis, cu vârful negru. Au o lungime a corpului de 140 – 160 cm, iar greutatea este de 5600 – 13100 de grame. Anvergura aripilor acestei specii e cuprinsă între 205 și 235 cm.

Echinocțiul de toamnă 2024. Din septembrie nopțile devin mai lungi

Pe 22 septembrie are loc echinocțiul de toamnă 2024. Este fenomenul care marchează prima zi din noul anotimp în emisfera nordică și care mai este cunoscut sub denumirea de toamna astronomică, scrie digi24.ro.

La începutul ultimei decade a lunii septembrie, ziua se micșorează, iar noaptea începe să crească. În 2024, echinocțiul de toamnă va fi la ora 15:43, ora Moldovei.

“Équinoxe” este derivat din “aequinoctium”, compus din „aequus” (care înseamnă egal) și “nox”, “noctis” (care înseamnă noapte). Termenul de echinocțiu sau echinox se referă la un fenomen astronomic care are loc de două ori pe an, primăvara și toamnă, în momentele în care ziua și noaptea sunt aproximativ egale în orice loc de pe Pământ, atât în emisfera nordică, cât și în cea sudică.

Au loc două astfel de fenomente: echinocțiul de primăvară și echinocțiul de toamnă. Primăvara, evenimentul astronomic reprezintă momentul în care Soarele traversează ecuatorul ceresc trecând din emisfera cerească sudică în cea nordică, în jurul datei de 20 martie. Începând de la această dată, durata zilei, față de cea a nopții, va fi în continuă creștere, iar durata nopții, față de cea a zilei, va fi în scădere, până la data de 21 iunie când are loc solstițiul de vară. Echinocțiul de septembrie are loc în momentul în care Soarele traversează, din nou, Ecuatorul ceresc, de această dată din emisfera nordică în cea sudică. Punctul de intersecție din acest moment se numește „punct autumnal”.

După echinocțiul de toamnă, nopțile sunt mai lungi decât zilele, până la data de 21 decembrie, când are loc solstițiul de iarnă. La aproximativ o lună de zile distantă de la echinocțiul de toamnă are loc și schimbarea orei. În 2024 se trece la ora de iarnă în noaptea de 26 spre 27 octombrie, în ultima duminică din lună.

Incendiu uriaș cu intervenție sporită a salvatorilor, la Piața Centrală din Bălți, după ce mai multe buticuri cu haine au luat foc

Un incendiu uriaș s-a produs ieri, 31 august, la Bălți. Salvatorii din nordul ţării au intervenit pe teritoriul Pieţei Centrale conform nivelului sporit de intervenţie. Apelul a fost recepţionat la ora 15:43, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

Potrivit informaţiilor focul a cuprins un container cu haine la Piaţa Centrală din municipiul Bălţi. La faţa locului pentru stingerea incendiului au fost îndreptate 7 echipe de pompieri. Conform datelor IGSU, focul a cuprins mai mult de 20 buticuri cu haine cu suprafaţă de circa 100m2.

Angajații IGSU au reușit localizarea arderii abia spre seară, la ora 17 : 34. La stingerea incendiului, pe teritoriul Pieții Vasile Alecsandri din municipiul Bălți au fost antrenate 15 unități de tehică și 50 de pompieri din cadrul IGSU. Victime nu au fost raportate. În urma arderii, focul a afectat buticuri cu haine pe o suprafață de 800m2. Datorită intervenției eficiente a forțelor și mijloacelor IGSU au fost salvate bunuri materiale pe o suprafață de circa 1200 m2. Efectivul IGSU continuă să lucreze la fața locului pentru lichidarea completă a incendiului.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite.

Britanicii vor fi nevoiți să plătească o taxă pentru a intra în mai multe țări din UE
Articolul anterior
Țara în care SPORTUL intră în Constituție ca tratament oficial în prescripțiile medicale pentru anumite probleme de sănătate
Articolul următor