Aliona Reselian și-a pierdut bărbatul iubit în urma unui cumplit accident rutier. Tânăra a scăpat cu viață însă are mare nevoie de ajutor!

Povestea de dragoste a tinerei Aliona Reselian, a luat sfârșit după ce tânăra moldoveancă de 24 de ani, a suferit într-un cumplit accident de motocicletă în San Francisco împreună cu prietenul său, Jacob Mizelle. Aceștia se deplasau pe o motocicletă pe străzile orașului, când un automobil de tip pick-up a încălcat regulile de circulație făcând o manevră pe stânga. Ciocnirea mijloacelor de transport a fost inevitabilă.

separator
21039647_841473152668933_1405008975_n (1)
Din păcate, Jacob a murit pe loc, iar Aliona a fost transportată de urgență la spital în stare critică. Unde i-au fost efectuate numeroase operații, unele din ele cu durata de 12 ore: la clavicula, coaste, oasele bazinului, mâna stângă, piciorul stâng și un deget la mâna dreaptă.


Peste câteva zile după ce s-a trezit, Aliona era în șoc, refuzând sa creadă că și-a pierdul iubitul pentru totdeauna din cauza unui șofer iresponsabil.

Acum, Aliona se află la Zuckerberg General Hospital, unde va ramane pentru următoarele două săptămâni, după care va fi transportată la un centru de reabilitare din San Francisco.

Toate acestea necesită cheltuieli enorme, pe care familia Alionei nu și le poate permite. În timp ce avocatii Alionei decid ce va urma, Aliona are nevoie urgentă de 100 000$ pentru a putea beneficia de tratament medicamentos și proceduri de reabilitare.

Aliona este studentă la programul de master la University of San Francisco, iar familia ei speră ca într-o bună zi, ea va absolvi cu brio studiile.

Datorită rețelelor de socializare, din 17 august până în prezent oamenii din toată lumea au donat 8500$.

Ajutați-o pe Aliona să depășească aceste momente grele ale vieții. Împreună îi putem dărui speranța unui nou început.

Pentru donații accesați aici

 

 

Jamie Oliver a reușit să slăbească 12 kilograme fără ca să țină vreo dietă strictă
Articolul anterior
Statisticile arată că în Moldova, are loc un viol în fiecare zi
Articolul următor
Alte articole interesante