Statisticile arată că în Moldova, are loc un viol în fiecare zi

Din păcate, în Republica Moldova se petrec multe înfracțiuni, crime și violuri. Cu toate că oamenii legii se află practic zilnic printre cetățeni, aceștia nu încetează să producă câte o nenorocire. Anul trecut a fost înregistrat, în medie, un viol în fiecare zi. Numărul exact este de 341 femei violate, iar cifra se menține la cote maxime de mai mulți ani.

separator
caz-socant-in-raionul-foresti-o-adolescenta-de-15-ani--violata-in-drum-spre-casa-1491986490


În ultimii ani se înmulțesc și crimele grave precum omorurile și violurile. În spațiul public au apărut cazuri sonore precum cel al tinerei omorâte la Strășeni sau a doctorului violator din Bălți. Statisticile demonstrează că în Moldova se produce un viol pe zi și un omor la fiecare 2 zile, informează moldnova.eu

Capture

În Chișinău, în anul 2016 au fost violate 53 de femei. În raionul Cahul s-au înregistrat 28 astfel de cazuri, iar în UTA Găgăuzia – 16 cazuri. Nu există niciun raion din țară în care să nu fi fost înregistrată cel puțin o agresiune sexuală.
Datele statistice mai demonstrează că violatorii și criminalii rămân în libertate. În ultimii 5 ani au fost comise 1.705 violuri și doar 648 de făptași au fost condamnați, adică doar unul din trei violatori își ispășește pedeapsa.

 

Aliona Reselian și-a pierdut bărbatul iubit în urma unui cumplit accident rutier. Tânăra a scăpat cu viață însă are mare nevoie de ajutor!
Articolul anterior
Little Black Dress, povestea rochiței negre a celebrei Coco Chanel
Articolul următor
Alte articole interesante