Soprana Olga Busuioc și-a bucurat admiratorii cu poze din copilăria ei. Vezi ce mesaj emoționant i-a dedicat mamei sale!

Astăzi este o zi specială în familia sopranei Olga Busuioc. Mama ei, artista Tatiana Busuioc, este sărbătorită. Cu această ocazie, Olga a ținut să-și felicite mama public și i-a dedicat un mesaj emoționant.

Urarea sopranei este însoțită de mai multe fotografii deosebite, care arată relația frumoasă pe care aceasta o are cu cea care i-a dăruit viață. În poze, Olga apare alături de mama sa, în copilărie, dar și pe scenă alături de ființa de la care moștenitul talentul și dragostea pentru muzică.

,,La mulți ani, mamă, Tatiana Busuioc! Astăzi, mai cu seamă, știu și simt cât este de important să fii alături de familie, să fii iubită și protejată. Să găsim acel echilibru și cumpătare care vine în timp si Da! cât de multe ne ìnvață și ne arată acest “ timp “ …

Tu esti inspirația și exemplul meu, femeia despre care o sa vorbesc mereu cu mândrie și căldură. Femeia care mi-a oferit atâtea, prin libertatea de a alege, de a decide și de a face lucrurile la superlativ, prin multă muncă, sacrificii și dăruire.

Noi suntem rezultatul investițiilor spirituale ale părinților și buneilor noștri. Ei ne-au oferit dragostea și timpul lor: ca să devenim oameni care la rândul nostru să oferim necondiționat, nu judecă, sunt toleranți, iubesc si respectă. Ceea ce astăzi, de cele mai dese ori, lipsește). Cel mai important lucru pe care mi-l doresc astăzi, este să te văd sănătoasă, echilibrată și fericită pentru tot ce ai. Pentru că ai familia alături, soțul grijuliu și iubitor, surorile tale Angela și Galina, și copiii care te iubesc!”, a scris OlgaBusuioc pe pagina ei de facebook.

România: persoanele vaccinate anti-Covid pot intra în țară fără carantină
Articolul anterior
Primele doze de vaccin anti-Covid ar putea ajunge în Moldova chiar în această săptămână
Articolul următor
Alte articole interesante