Ce onorariu a cerut Ion Suruceanu la nunta lui Șevciuk!

Interpretul este singurul care a cântat la nunta lui Evgheni Șevciuk și a Ninei Ștanski. Acesta nu ține cont de gurile rele și nu este deranjat de faptul că a făcut chef la nunta unui lider separatist.

separator
646x404

Ion Suruceanu susține că nu a fost plătit pentru că Șevciuc îi este prieten.

”Niciun fel de onorariu, eu am fost invitat de ei să fac un program de 15 minute, eu le-am spus că vă fac cât doriți, am făcut 45 minute. Am primit onorariu un buchet extraordinar de roze.”

Artistul a rămas impresionat atât de petrecere, cât și de ținutele mirilor.

”Eu vreau să spun că mai frumoasă și mai modestă nuntă n-am văzut în viața mea. Cred că au fost cel mult 45 de persoane, nu perechi. Mirele extraordinar, un băiat foarte frumos. Mireasa – la fel. Îmbrăcați la 4 ace, frumos, dar și simplu. Ea – într-o rochie albă cu bej și niște floricele. El -într-un costum foarte modest, negru, cămașă albă, fără cravată. Lejer îmbrăcați, foarte frumos. Extraordinar, s-au privit foarte frumos.”, a declarat Suruceanu pentru Protv.md.

nina-Stanski-se-casatoreste-cu-evgheni-Sevciuk-12136

Rapperul Magnat se căsătorește! Cine este iubita artistului

Maxim Salcuțan, sportiv și luptător, cunoscut de asemenea în lumea muzicii ca rapperul Magnat, și-a cerut iubita în căsătorie. Gestul romantic a fost făcut în timpul unei călătorii a celor doi, chiar de ziua de naștere a partenerei artistului.

Crina Dulgheru este creatoare de conținut pentru rețele sociale și cofondatoare a unui brand de genți împletite.

Maxim Salcuțan și-a conturat popularitatea în special după ce a lansat, în luna mai anul curent, hitul „Dă-mă, mamă, după Iura”. Textul piesei este scris de Magnat, Feoctist și Sergiu Vetrilă, iar producția muzicală este semnată de Radu Duminică.

Spiridon Vangheli a împlinit 92 de ani. Agenția Națională a Arhivelor a făcut publice mai multe fotografii de arhivă cu îndrăgitul scriitor

Spiridon Vangheli, numit și ,,Tatăl” lui Guguță, a împlinit, pe 14 iunie curent, onorabila vârstă de 92 de ani.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este acd2efe5e53e3c497266ea9c64696952.jpg

Cu această ocazie, Agenția Națională a Arhivelor (ANA) a făcut publice mai multe fotografii de arhivă în care îndrăgitul scriitor pentru copii este surprins în diferite etape ale vieții sale.

Spiridon Vangheli s-a născut pe 14 iunie 1932 în satul Grinăuți, județul Bălți, România. A activat în calitate de profesor şcolar, apoi redactor la editurile „Cartea Moldovenească” şi „Lumina”.

În activitatea sa de peste jumătate de secol, maestrul a scos de sub tipar o serie de volume, printre care „Băieţelul din coliba albastră”, „Isprăvile lui Guguţă”, „Columb în Australia”, „Guguţă – căpitan de corabie”, „Steaua lui Ciuboţel”, „Guguţă şi prietenii săi”, „Copii în cătușele Siberiei”, „Crăița” etc.

A tradus din poezia şi proza universală pentru copii. Spiridon Vangheli este coautor, împreună cu Grigore Vieru, al unui excelent Abecedar, scrie www.ziarulnational.md.

Opera sa a fost tradusă în peste 40 de limbi ale lumii şi a apărut în 68 de ţări. Scriitorul a fost distins cu mai multe premii naţionale şi internaţionale, iar pe strada Kiev din Chișinău, unde este Cetățean de Onoare, a fost inaugurat un scuar care poartă numele Guguță și un monument din bronz, cu o înălțime de 1,5 metri, al cunoscutul personaj creat de Spiridon Vangheli.

Halterofila Gabriela Danilov a devenit campioană europeană, la categoria sub vârsta de 15 ani

Halterofila Gabriela Danilov a devenit campioană europeană, la categoria sub vârsta de 15 ani.

În concursul probei de smuls, a categoriei de greutate de până la 45 kg, discipola Liceului Internat Municipal cu Profil Sportiv, a înregistrat rezultatul de 60 kg, iar la proba aruncat 71 kg, rezultate ce i-a permis să cucerească medalia de argint la ambele probe.

Cu rezultatul de 131 kg la total, Gabriela Danilov a încheiat clasamentul general pe primul loc, și a intrat în posesia medaliei de aur, devansând-o la mică distanță pe reprezentanta Turciei, care a terminat competiția cu rezultatul de 130 kg.

Republica Moldova este reprezentată la Campionatele Europene de haltere U-15 de la Thessaloniki, Grecia de 12 sportivi, 8 băieți și 4 fete.

Deplasarea lotului național de haltere la competiția europeană a fost posibilă cu suportul Ministerului Educației și Cercetării.

Rochii tradiționale purtate de miresele din întreaga lume!
Articolul anterior
Academiciana Eva Gudumac: ”Lumea a aflat că am fost însărcinată doar atunci când am născut!”
Articolul următor