Petrece Ziua Îndrăgostiților lângă al tău suflet pereche, la MallDova

Shopping Malldova recomandă din toată inima: de Sf. Valentin, oferă-ți ție și jumătății tale o zi de neuitat! Pe 14 februarie centrul comercial vă așteaptă cu o atmosferă unică de sărbătoare, muzică romantică, dansuri senzuale și multe surprize.

separator

MallDova_inStyle

Pe parcursul zilei, între o tură de cumpărături, o gustare romantică și niște cuvinte dulci șoptite la ureche, treceți neapărat pe la parterul Shopping MallDova, unde vă puteți imortaliza iubirea într-un cadru tematic. Pozați în cele mai inspirate ipostaze, primiți pozele imediat și vă păstrați amintirile frumoase pentru totdeauna!

Iar pentru că iubirea voastră nu poate trece neobservată, instrumentiștii talentați învitați de Shopping MallDova vă vor întâmpina cu serenade și vă vor interpreta melodii de dragoste îndrăgite.

Când se lasă seara, toți îndrăgostiții sunt așteptați la o lecție explozivă de tango argentinian, unde cuvintele sunt de prisos, iar emoțiile sunt transmise prin mișcări pasionale pe ritmuri latino.

Dacă încă ești în căutarea iubirii, oferă-ți șansa de a-ți găsi jumătatea, deoarece de Ziua Îndrăgostiților, inimile înflăcărate își dau întâlnire la Shopping MallDova!

 

Lilu și Călin Roșca și-au făcut primii fini de cununie. Vezi cine sunt norocoșii
Articolul anterior
Adele și Beyonce și-au șocat fanii la premiile Grammy
Articolul următor
Alte articole interesante