Stela Micșanski trăiește o dramă!

Tragedie în familia prezentatoarei TV. Mama acesteia, Valentina, s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani.

separator
10754806_10152623463998096_1771766033_n

Toată viața, mama Stelei lucra pedagog sportiv.

Într-un interviu pentru Unica.md, prezentatoarea spunea că mama ei s-a pensionat.

Este bunică și are grijă de nepoței.”

10749521_10152623464898096_62597266_n

Amintim că pe 18 septembrie Stela s-a măritat, iar mama i-a fost alături în cea mai importantă zi din viața ei.

Relațiile moldo-belgiene au fost discutate de Maia Sandu și premierul Alexander De Croo

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit, în cea de-a doua zi a vizitei la Bruxelles, cu prim-ministrul Regatului Belgiei, Alexander De Croo.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, discuția s-a referit la relațiile dintre Moldova și Belgia, evoluțiile de securitate din regiune și agenda europeană a țării noastre.

Șefa statului i-a mulțumit lui Alexander De Croo pentru vizita sa recentă de solidaritate în Moldova și pentru ajutorul acordat în contextul războiului din Ucraina. De asemenea, ea a apreciat intensificarea dialogului bilateral moldo-belgian, care este în beneficiul cetățenilor ambelor țări.

„Republica Moldova dorește să avanseze pe calea integrării europene, iar pentru asta are nevoie de sprijinul statelor membre ale UE. Eforturile noastre diplomatice sunt îndreptate spre cultivarea și consolidarea acestor relații”, a menționat președintele Maia Sandu.

Ion Ceban cu trotineta electrică prin oraș, după ce Maia Sandu a fost surprinsă cu un rucsac pe umăr

Primarul de Chișinău, Ion Ceban, a mers spre casă cu o trotinetă electrică. Acesta s-a plâns că ar fi fost nevoit să aștepte 20 de minute la un semafor roșu.

„Spre casă!
Fără coridoare verzi, pază și rucsac.

Astăzi în jur de ora 11:00, pe strada București intersecție cu Viaduct, am stat 20 minute la semaforul roșu deoarece au trecut girofarurile, probabil iar undeva se grăbeau guvernanții că nu au timp să aștepte la semafoare.
Se poate proba”, a scris Ceban.

Cel mai probabil, Ion Ceban ar fi făcut aluzie la o poză publicată tot ieri în care Maia Sandu pleacă la Bruxelles, cu un rucsac pe umăr, scrie stiri.md.

Amintim că Maia Sandu efectuează în zilele de 17-18 mai o vizită de lucru la Bruxelles, iar pe 19 mai la Paris.

La Bruxelles, șefa statului se va întâlni cu prim-ministrul Regatului Belgiei. Maia Sandu deja a avut o întâlnire cu președintele Consiliului European, Charles Michel.

De asemenea, Maia Sandu va ține un discurs în plenul Parlamentului European.

Vicepreședintele Parlamentului Mihai Popșoi și-a vândut mașina și merge cu troleibuzul. Ion Chicu i-a dat replica: ,,Pot, dacă vor…”

Vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, a renunțat la mașină, iar acum se deplasează cu transportul public, o alternativă mai ieftină, în contextul ultimelor scumpiri.

„Din proprie experiență, de curând aveam mașină, eu și soția. Pe a mea am vândut-o și merg cu troleibuzul, asta ajută la economisire”, a declarat acesta, la o emisiune de la Primul în Moldova. Răspunsul nu a rămas fără reacții din partea unor actori politici, transmite unimedia.info.

„Consumul de mâncare nimeni nu-l poate reduce”, a mai adăugat acesta.

Ion Chicu a comentat declarația lui Mihai Popșoi.

„Pot, dacă vor… Prima propunere anticriză pentru moldoveni de la PAS: ca să nu muriți de foame – vindeți a 2-a mașină. Marea onoare de a vocifera această idee genială din partea PAS-ului i-a revenit vicepreședintelui Parlamentului Popșoi. Trăiască „curcubeul”, festivalul e în toi!”, a scris acesta pe Facebook.

Elena Băncilă: “Dacă consumi ciocolată, paste… cât duce trenul, e clar că nu ai cum să fii suplă”
Articolul anterior
O femeie frustrată se vede de la o poștă
Articolul următor