A arătat totul la plajă!

Yaya Kosikova este un model din Slovacia care nu are complexe și își permite să arate orice părticică a corpului. Șatena a făcut ravagii pe o plajă din Miami atunci când și-a dat sutienul jos.

separator
A arătat totul la plajă!

Doar că paparazzi nu au imortalizat doar silueta lui Yaya, dar și cicatricile lăsate de bisturiu. Se observă clar tăieturile de sub sâni, care sunt consecințele operațiilor de mărire a bustului.

A arătat totul la plajă!Yaya Kosikova Tans Her Tattas Revealing Scars

Copiii lui Kate Middleton, pregătiți de psihologi. Și starea psihică a prințesei nu este deloc una bună

Kate Middleton trece prin cea mai grea perioadă din viața ei. Soția prințului William a fost diagnosticată cu cancer, iar acum face chimioterapie. Potrivit surselor regale, starea ei psihică nu este deloc una bună, scrie protv.ro.

Cei trei copii ai cuplului regal, George, Charlotte și Louis, trec și ei prin momente foarte dificile. Conform celor mai noi informații, micuții primesc consiliere psihologică pentru a face față acestei perioade grele cu care se confruntă mama lor.

Încă de când au aflat despre diagnosticul crunt, Kate și William au făcut tot posibilul să îi protejeze pe cei trei copii.

Dezvăluirea diagnosticului lui Kate Middleton, făcută în mod strategic pe 23 aprilie, a coincis cu începutul vacanței de Paște a copiilor, permițându-le acestora să le explice situația micuților într-un mediu calm și fără influența comentariilor din exterior. Prințesa și-a dorit foarte mult ca micuții ei să nu fie afectați psihic și emoțional, de aceea a cerut ca ei să primească sprijin psihologic în această perioadă, departe de mediul școlar.

Acest lucru reflectă lecțiile învățate după moartea tragică a lui Lady Di, când prinții William și Harry s-au confruntat cu pierderea mamei lor fără o pregătire emoțională adecvată. În efortul de a preveni ca proprii lor copii să treacă prin traume similare, Kate și William iau măsuri pentru a se asigura că sunt pregătiți pentru orice eventualitate.

În aceste vremuri dificile, solidaritatea și sprijinul reciproc au devenit esențiale pentru a rămâne puternici în fața adversității. În timp ce lumea privește cu speranță, Kate Middleton își continuă lupta curajoasă împotriva cancerului, inspirând milioane de oameni prin determinarea sa.


Un bărbat a crezut că Irina Shayk s-a îndrăgostit de el și i-a trimis 112.000 €. În spatele profilului fals era, de fapt, cumnata lui

O instanță din Verona, Italia, are pe rol un proces de înșelăciune aproape ireal, în care victima este un bărbat din localitate. Timp de aproape 10 ani, acesta a trăit o poveste de dragoste cu o femeie „din Grecia”, care nici măcar nu există, căreia i-a trimis în total 112.000 de euro.

Andrea Scolari a avut timp de 10 ani o relație virtuală cu o femeie care i-a spus că se numește Jackie, este avocată în Grecia și fost model. Femeia și-a creat online un profil fals, folosind fotografia supermodelului Irina Shayk, potrivit Corriere della Sera.

În toată această perioadă, cei doi nu s-au întâlnit niciodată și au păstrat legătura doar online și la telefon, însă lui Andrea nu i s-a părut nimic bizar. Prin urmare, atunci când „iubita” lui a început să-i ceară bani sub pretextul că fiica ei s-a îmbolnăvit n-a stat deloc pe gânduri. Mai mult, i-a dat lui Jackie toți banii lui și chiar s-a împrumutat, ca să o poată ajuta. În schimb, apropiații lui Andrea Scolari s-au prins că la mijloc era ceva necurat. Au încercat să-l avertizeze, însă acesta nu au vrut să-i asculte.

Când au văzut că situația lui se complică tot mai mult și risca să fie evacuat din casă, colegii bărbatului s-au adresat unei emisiuni tv din Italia, care urmărește astfel de cazuri. Nu a trecut mult timp și Andrea a fost pus în fața adevărului crunt. Ulterior au fost sesizate autoritățile și s-a aflat că în spatele profilului fals și al escrocheriei se afla fosta lui cumnată, Angelica Biffino, sora soției de care a divorțat în urmă cu mai mulți ani. Aceasta, însă, spune că este complet nevinovată și și-a angajat un avocat care să-i susțină cauza. Procesul în care Angelica Biffino este acuzată de înșelăciune va începe în câteva zile. În cadrul procedurii au fost citați ca martori și reporterii de la emisiunea care a tratat cazul italianului. Andrea Scolari îi cere fostei cumnate despăgubiri morale și materiale în sumă totală de 160.000 de euro.

Decizie radicală în Italia. Ce se întâmplă, în Milano, după miezul nopții

Autoritățile din Milano au luat o decizie radicală, mai ales într-un oraș cosmopolit și mai ales vibrant, în special noaptea, scrie realitatea.net.

Marco Granelli, viceprimarul pentru securitate publică, a anunțat recent o propunere de interzicere a vânzării de mâncare la pachet după miezul nopții în cartierele populare ale orașului, scrie The Guardian.

De asemenea, barurile și restaurantele vor fi obligate să închidă teraseleîncepând cu ora 00:30 în zilele lucrătoare și cu ora 1.30 în weekend, în speranța că străzile vor fi eliberate de oameni, aducând astfel liniște și pace locuitorilor. Dacă va fi aprobată, această măsură drastică va intra în vigoare începând de luna viitoare și până la începutul lunii noiembrie.

Chiar dacă pizza se numără, de asemenea, printre numeroasele produse de mâncare la pachet vizate de interdicție, adunarea pentru o înghețată la ore târzii din noapte este o parte intrinsecă a culturii italiene, astfel încât perspectiva ca acest deliciu să fie atacat este un pas prea departe pentru mulți.

„Ce face o familie italiană obișnuită în timpul verii? Face o plimbare după cină și își ia o înghețată”, a declarat pentru Observer Marco Barbieri, secretar general al Confcommercio, asociația italiană a comercianților cu amănuntul din Milano. „Este o tradiție clasică și, prin urmare, este clar că, dacă intervii în acest tip de obicei cultural, oamenii nu vor fi fericiți”.

Deși înțelege situația dificilă a celor care locuiesc în zonele unde viața de noapte duce la gălăgie, Barbieri a declarat că interzicerea mâncării la pachet nu va rezolva problema. „O regulă care să interzică oamenilor să bea o sticlă de apă sau să mănânce o înghețată sau o pizza în timp ce se plimbă în Darsena nu va rezolva nimic, deoarece oamenii vor rămâne pe  afară, indiferent de situație. Credeți că un tânăr de 25 de ani va pleca acasă la miezul nopții doar pentru că nu poate să ia ceva de mâncare la pachet? Ce se întâmplă cu turiștii care vor să mănânce o înghețată după miezul nopții? Își dă seama această administrație ce face?”.

Primarul din Milano, Giuseppe Sala, a declarat reporterilor: „Nu pot evita să abordez această problemă, nu este o ciudățenie, ci o nevoie a multora… nu schimbăm regulile universului, ci impunem limite foarte ușoare”.

Se așteaptă ca interdicția să se aplice în 12 zone, inclusiv în cartierele centrale Brera și Ticinese, precum și în Darsena, Arco della Pace și Lazzaretto, alături de arterele aglomerate Corso Como și Corso Garibaldi.

Are 58 de ani și un corp de 20! Află secretul lui Yasmina Rossi!
Articolul anterior
Rustic Style! Inspiră-te dacă vrei o nuntă specială
Articolul următor