Adele a avut dezlegare la ciocolată și vin roșu în dieta pe care a urmat-o

Recent, cântăreaţa Adele a reuşit să scape de câteva kilograme bune într-un timp foarte scurt. Artista a apelat la dieta Sirtfood, creată de doi nutriţionişti britanici, Aidan Goggins şi Glen Matten, care a fost publicată în cartea ”Sirtfood Diet”, în 2016, scrie huffingtonpost.com. Culmea este că printre alimentele permise se regăsesc ciocolata neagră şi vinul roșu.  Aceste alimente conţin resveratrol, un antioxidant care poate activa enzimele benefice procesului de slăbire.

separator

adele


Dieta are două faze, prima are 7 zile, iar a doua 14 zile. Prima fază: În această perioadă, nutriţioniştii recomandă un maxim de 1.000 de calorii pe zi, fiind indicate 3 sucuri verzi şi alimente bogate în proteine. Totuşi, există păreri care atrag atenţia că o femeie are nevoie de cel puţin 1.600 de calorii zilnic, iar un bărbat de 2.000.

Faza a doua: Cei care urmează planul nutriţional sunt încurajaţi să mănânce trei mese bogate în proteine şi să consume un suc verde.
Nutriționiștii care au inventat dieta sunt de părere că acesta poate activa căile genetice pentru a arde mai multe calorii şi că ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire.

Angelina Jolie, în lacrimi. Prima declarație despre divorțul de Brad Pitt
Articolul anterior
Dianna Rotaru se bucură de vacanță! Vezi VIDEO cu artista lângă Turnul înclinat din Pisa
Articolul următor
Alte articole interesante