Adele a avut dezlegare la ciocolată și vin roșu în dieta pe care a urmat-o

Recent, cântăreaţa Adele a reuşit să scape de câteva kilograme bune într-un timp foarte scurt. Artista a apelat la dieta Sirtfood, creată de doi nutriţionişti britanici, Aidan Goggins şi Glen Matten, care a fost publicată în cartea ”Sirtfood Diet”, în 2016, scrie huffingtonpost.com. Culmea este că printre alimentele permise se regăsesc ciocolata neagră şi vinul roșu.  Aceste alimente conţin resveratrol, un antioxidant care poate activa enzimele benefice procesului de slăbire.

separator

adele


Dieta are două faze, prima are 7 zile, iar a doua 14 zile. Prima fază: În această perioadă, nutriţioniştii recomandă un maxim de 1.000 de calorii pe zi, fiind indicate 3 sucuri verzi şi alimente bogate în proteine. Totuşi, există păreri care atrag atenţia că o femeie are nevoie de cel puţin 1.600 de calorii zilnic, iar un bărbat de 2.000.

Faza a doua: Cei care urmează planul nutriţional sunt încurajaţi să mănânce trei mese bogate în proteine şi să consume un suc verde.
Nutriționiștii care au inventat dieta sunt de părere că acesta poate activa căile genetice pentru a arde mai multe calorii şi că ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire.

Polonia rupe acordul cu privire la aprovizionarea cu gaz, încheiat acum aproape 30 de ani cu Rusia

Polonia a decis să rupă acordul interguvernamental cu Rusia privind aprovizionarea cu gaze. Anunțul a fost făcut de ministrul Climei și Mediului ambiant de la Varșovia, Anna Moskwa, citată de UNIAN.

Potrivit ei, această decizie confirmă dorința Varșoviei de a deveni independentă de gazele din Rusia.

”Polonia denunţă acordul interguvernamental Yamal privind aprovizionarea cu gaze, încheiat în 1993. Agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei a confirmat corectitudinea intenţiilor guvernului polonez de a deveni complet independent de gazul rusesc. Am ştiut întotdeauna că Gazprom nu este un partener de încredere” a spus Anna Moskwa.

Potrivit ei, guvernul a adoptat o rezoluție pentru a rezilia acordul cu Federația Rusă privind construcția de conducte de gaz pe teritoriul Poloniei, precum și privind aprovizionarea cu gaz rusesc. Acordul a fost semnat la Varșovia la 25 august 1993.

”De mulți ani, guvernul a implementat în mod constant o strategie de diversificare a surselor de aprovizionare cu gaze pentru Polonia și ne pregătim să rupem contractul cu Gazprom până la sfârșitul anului 2022, ca să nu cumpărăm mai mult gaz de la Federația Rusă” a spus Moskwa.

Ea a adăugat că această decizie a fost un pas firesc după ce rușii au decis să oprească livrările de gaz către Polonia.

”Când Rusia a oprit livrările, încălcând de facto prevederile acordului, guvernul polonez a decis că, din cauza încălcării condițiilor sale esențiale, acest document își încetează activitatea” a subliniat Moscova.

Amintim că, anterior, Polonia a refuzat să plătească gazul rusesc în ruble, motiv invocat de Moscova pentru a opri livrările.

sursa: www.deschide.md

,,Casa Rusiei”, locul folosit de Moscova pentru a se promova la Forumul Economic Mondial, redenumită ,,Casa Rusă a Crimelor de Război”

Locul de desfășurare folosit în mod obișnuit de Rusia pentru a se promova la Forumul Economic Mondial (WEF) de la Davos a fost redenumit în Casa crimelor de război rusești, relatează CNN.

Casa Rusiei a fost folosită de către ruși, în trecut, pentru a găzdui evenimente la WEF, scrie g4media.ro.

Un om de afaceri ucrainean, în colaborare cu WEF, a transformat locul de desfășurare a evenimentului într-o expoziție care prezintă devastarea și distrugerile provocate de războiul din Ucraina.

Organizată de Fundația Victor Pinchuk și PinchukArtCentre, un centru internațional de artă contemporană cu sediul la Kiev, „expoziția își propune să informeze cu privire la faptele principale, să împărtășească chipuri, nume și date și să ofere cel puțin unora dintre victime o platformă de unde să își spună povestea lor reală”, a declarat fundația într-un comunicat de presă.

Björn Geldhof, curatorul expoziției, a declarat pentru CNN că procesul de colectare și verificare a imaginilor a durat aproximativ o săptămână și jumătate, adunând peste 4.600 de imagini care arată „o cantitate copleșitoare de dovezi ale crimelor de război”.

„O expoziție ca aceasta, este unul dintre pașii de sensibilizare pentru necesitatea absolută de a aduce criminalii de război în fața justiției și aceasta nu este o sarcină exclusivă a Ucrainei, este o sarcină comună, este o sarcină pentru toate țările din lume de a spune că acest lucru nu poate fi”, a declarat Geldhof pentru CNN.

El a adăugat că acest proiect este „despre oameni” care au fost atacați și uciși. „Și trebuie să îi onorăm, trebuie să le dăm o voce și trebuie să le dăm o față”, a mai spus el.

Politicienii și oamenii de afaceri ruși nu au fost invitați la ediția din acest an a Forumului Economic Mondial, după ce Rusia a invadat Ucraina.

„Cum Rusia nu este aici, am avut ocazia să vorbim despre Rusia, dar despre o realitate diferită a Rusiei, despre crimele de război pe care Rusia le comite în Ucraina”, a spus Geldhof, adăugând că „este incredibil de important să arătăm ce face cu adevărat Rusia în Ucraina, care vizează în mod proactiv și conștient civili, ucigând, violând civili într-un mod care să încerce să extermine Ucraina ca națiune”.

Inițiativa a fost susținută de Consiliul Local și de Forumul Economic Mondial.

Protest la Moscova! În diferite locuri din oraș au fost plasate jucării ,,însângerate”, în memoria copiilor din Ucraina decedați în război

Protest la Moscova, cu jucării pătate de ,,sânge”. Chiar dacă sunt constrânși să nu iasă la proteste, cetățeni ruși găsesc modalități de a protesta împotriva războiului din Ucraina.

Noaptea trecută, pe 22 mai, în mai multe locuri din oraș au fost plasate jucării ,,însângerate”, în memoria copiilor din Ucraina, uciși în război.

Gestul este un semn ferm că societatea rusă este împotriva războiului și se disociază categoric de intențiile criminale ale Putin în țara vecină!

Angelina Jolie, în lacrimi. Prima declarație despre divorțul de Brad Pitt
Articolul anterior
Dianna Rotaru se bucură de vacanță! Vezi VIDEO cu artista lângă Turnul înclinat din Pisa
Articolul următor