Adevăr cutremurător! De ce Elena Temnikova a plecat din trupa Serebro

După doi ani de carieră solo, Elena a avut curajul să vorbească despre problemele, abuzul și umilința pe care le-a tolerat atâta timp cât a făcut parte din trupa Serebro.

separator

1471494686

Plecarea solistei din trupă a fost un adevărat șoc pentru fani. Nimeni nu-și putea imagina formația Serebro fără bruneta focoasă. Dacă admiratorii credeau că Temnicova a plecat din trupă doar pentru a-și face o carieră solo, adevărul e cu totul altul. Interpreta nu mai putea suporta presiunile din partea producătorului Maksim Fadeev. Acesta a încercat să le transforme pe fete în adevărate „bombe” sexy, pentru că anume asta se vinde bine. Deci, el într-adevăr le-a vândut ca pe niște lucruri.

1471494700

Însă, Temnicova nu se considera sexy și atrăgătoare, de aceea se simțea stângace în ținutele sumare în care apărea pe scenă. Elena nu o singură dată i-a spus producătorului că nu-i place nuditatea și se simte incomod, Fadeev, însă, nu a luat în calcul părerea ei. Câteodată, recunoaște Elena, îi venea să plângă pe scenă.

Un alt dezavantaj era faptul că Maksim Fadeev le-a interzis fetelor să aibă viață personală și le controla oriunde, el decidea și ce trebuie să mănânce la micul dejun.

Toate aceste lucruri au ucis-o psihologic pe tânăra brunetă. Acum, însă, Elena are o carieră solo de succes, este căsătorită și crește un copil minunat.

Cutremurător! Mărturiile şocante ale unui copil din R. Moldova, abuzat sexual de un adult
Articolul anterior
Brânză topită de casă
Articolul următor
Alte articole interesante