Adevăr cutremurător! De ce Elena Temnikova a plecat din trupa Serebro

După doi ani de carieră solo, Elena a avut curajul să vorbească despre problemele, abuzul și umilința pe care le-a tolerat atâta timp cât a făcut parte din trupa Serebro.

separator

1471494686

Plecarea solistei din trupă a fost un adevărat șoc pentru fani. Nimeni nu-și putea imagina formația Serebro fără bruneta focoasă. Dacă admiratorii credeau că Temnicova a plecat din trupă doar pentru a-și face o carieră solo, adevărul e cu totul altul. Interpreta nu mai putea suporta presiunile din partea producătorului Maksim Fadeev. Acesta a încercat să le transforme pe fete în adevărate „bombe” sexy, pentru că anume asta se vinde bine. Deci, el într-adevăr le-a vândut ca pe niște lucruri.

1471494700

Însă, Temnicova nu se considera sexy și atrăgătoare, de aceea se simțea stângace în ținutele sumare în care apărea pe scenă. Elena nu o singură dată i-a spus producătorului că nu-i place nuditatea și se simte incomod, Fadeev, însă, nu a luat în calcul părerea ei. Câteodată, recunoaște Elena, îi venea să plângă pe scenă.

Un alt dezavantaj era faptul că Maksim Fadeev le-a interzis fetelor să aibă viață personală și le controla oriunde, el decidea și ce trebuie să mănânce la micul dejun.

Toate aceste lucruri au ucis-o psihologic pe tânăra brunetă. Acum, însă, Elena are o carieră solo de succes, este căsătorită și crește un copil minunat.

alte Articole interesante