Bunica Andreei Bălan, pe patul de moarte. Iată ce mesaj a scris vedeta!

Andreea Bălan și-a vizitat bunica la spital. Aceasta se află în stare gravă și medicii nu îi mai dau nicio șansă de supraviețuire. Vedeta este mai tristă ca niciodată din cauza că femeia care a crescut-o și i-a făcut copilăria fericită, este pe patul de moarte.

separator

Blonda a postat două imagini pe facebook, însoțite de un mesaj emoționant:

„Cand doctorul iti spune ca bunica ta iubita nu mai are nicio sansa, nu stii cum sa reactionezi….Cum sa ma impac cu gandul ca e doar o chestiune de timp, de zile…Te iubesc mamaia mea scumpa, m-ai crescut si mi-ai facut copilaria superba! Sufar si nu vreau sa cred ca azi e ziua in care mi-am luat ramas bun! Mereu vei fi in sufletul meu!”

Și-a recuperat inelul pierdut pe o plajă din SUA în urmă cu 51 de ani

O descoperire „miraculoasă” a unui adolescent din Point Pleasant Borough, o suburbie a orașului american New Jersey, l-a ajutat pe Jim Keelen, 70 de ani, să-și recupereze inelul de absolvire a liceului, pierdut în 1972, relatează portalul de știri Patch.

Și-a recuperat inelul pierdut pe o plajă din SUA în urmă cu 51 de ani

În acea vară, Jim Keelen tocmai absolvise liceul regional Watchung Hills (WHHRS) din Warren. A vrut să „ude” rezultatul alături de colegii de clasă, așa că au închiriat pentru petrecere un casă de vacanță, pe malul Atlanticului, la Point Pleasant Beach, transmite libertatea.ro

„Am făcut ceea ce fac copiii mici și mi-am pierdut inelul în acel weekend”, a mărturisit, autoironic, Keelen. „M-am gândit că, dacă s-a pierdut pe plajă, era muncă în zadar să încerc să-l caut”, a adăugat el. 

Anthony Dimaria-Sadorski a făcut însă o descoperire „miraculoasă”. A vrut să fotografieze apusul, în spatele casei sale de pe Cohocton Avenue.

„Dintr-odată, am zărit o piatră strălucind în lumina difuză a soarelui”, a explicat Dimaria, care, apoi, a găsit inelul. 

Văzând data de pe bijuterie, 1972 și numele liceului încrustat, adolescentul a încercat să-i găsească proprietarul. A făcut o postare pe Facebook, pe 8 iunie. În câteva minute, aceasta a fost distribuită de 30 de ori, inclusiv în grupul de absolvenți WHRHS.

Unul dintre membrii grupului l-a etichetat pe Keelen.

„O, Doamne, nu mi-a venit să cred”

„O, Doamne, nu mi-a venit să cred că a fost găsit. Părea, mai degrabă, o nebunie, dar s-a întâmplat un adevărat miracol”, a spus bărbatul.

Dimaria-Sadorski și Keelen au luat legătura, iar inelul a fost expediat și primit de proprietar pe 12 iunie.

Avea patină și era puțin îndoit, așa că Jim l-a adus la un bijutier, „pentru a șlefui piatra și a o redimensiona”.

„Îl port din nou, cu mare plăcere, l-am pierdut la doar câteva luni după ce îl primisem”.

Vladimir Putin: ,,În ultimul an, grupul Wagner a primit un miliard de dolari”

În timp ce se adresa ofițerilor de securitate implicați în lupta împotriva tentativei de revoltă a grupului paramilitar Wagner din weekend, președintele rus Vladimir Putin a declarat marți, 27 iunie, că statul și Ministerul rus al Apărării au finanțat în totalitate compania militară privată condusă și înființată de Evgheni Prigojin.

Putin has 'aggressively' tried to make China his ally because Russia is  running out of ammo in Ukraine, a White House official said

Potrivit lui Putin, statul rus a cheltuit cu organizația Wagner aproximativ 86 de miliarde de ruble (circa 1 miliard de dolari) pentru plăți de întreținere și stimulente numai în perioada cuprinsă între lunile mai 2022 și mai 2023, transmite Libertatea.

De asemenea, liderul de la Kremlin a afirmat că și compania Concord, grupul tentacular condus de Evgheni Prigojin, a primit 80 de miliarde de ruble (aproximativ 938 de milioane de dolari) de la stat.

Putin a adăugat că autoritățile ruse se ocupa de asta, atunci când a vorbit despre modul în care miliarde de ruble au fost cheltuite pentru gruparea Wagner.

„Dar sper că, prin intermediul activităților acestuia, nimeni nu a luat nimic”, a spus el. Nu a fost imediat clar dacă Putin a făcut aluzie la demararea unei investigații privind destinația fondurilor provenite de la stat.

„În ceea ce privește acest grup Wagner, știți, întotdeauna i-am tratat cu mare respect pe luptătorii și pe comandantul acestui grup. Pentru că ei chiar au dat dovadă de curaj și eroism. Soldații și ofițerii noștri din armata rusă și voluntarii au acționat în condiții de luptă cu la fel de multă dăruire, au dat și ei dovadă de eroism și sacrificiu de sine. Cei care au servit și au lucrat în această companie Wagner au fost respectați în țară”, a adăugat președintele rus.

Așezat în spatele unui birou la Kremlin, Putin a mai spus că a ținut să-și exprime recunoștința față de ofițerii ruși din domeniul securității.

„Din păcate, a trebuit să lucrați în condiții foarte dificile în timpul rebeliunii Wagner”, a adăugat liderul rus.

Declarațiile lui Putin au venit în urma unei întâlniri de marți cu militarii și cu forțele de ordine care au ajutat la stoparea revoltei grupării conduse de Prigojin.

„Într-un moment dificil pentru țară, armata Federației Ruse a stat în calea tulburărilor, al căror rezultat ar fi fost un haos”, a spus președintele rus, care s-a adresat militarilor din Piața Roșie din Moscova, din fața Catedralei Sfântul Vasile.

Putin a susținut că a fost oprit un război civil, iar munca rapidă și precisă a forțelor de securitate în timpul rebeliunii a făcut posibilă prevenirea victimelor în rândul civililor.

Însă, potrivit unor bloggeri militari ruşi, cel puţin 13 militari ruşi, posibil chiar peste 20, au fost ucişi după ce mai multe elicoptere şi un avion de recunoaştere au fost doborâte de luptătorii Wagner în timp ce aceştia înaintau către Moscova în cadrul marșului pentru dreptate demarat la ordinul lui Evgheni Prigojin.

Ce stat corupt e Rusia: îi iartă de orice pe Prigojin și pe mercenari, dar îi amenință cu închisoarea pe oamenii simpli, care s-au manifestat în stradă și pe rețelele sociale

La o oră după ce Prigojin a spus că oprește marșul care a ridicat la grad de alertă maximă Rusia lui Putin, două știri au apărut în presa din Moscova: Peskov a precizat că participanții la rebeliunea militară vor fi absolviți de orice dosar penal, dar, în schimb, Comitetul Național pentru Antiterorism al Rusiei a anunțat oficial populația că va fi pedepsită.

„În rândul populației, există acum cazuri de răspândire a mesajelor provocatoare cu apeluri de a participa la mitinguri neautorizate și proteste în sprijinul acțiunilor ilegale ale PMC Wagner, a explicat Comitetul Național pentru Antiterorism”, a scris, sâmbătă seara, ziarul rusesc Kommersant, conform Libertatea. Asta după ce Prigojin își întorsese din drum trupele.

„Aceste acțiuni sunt penale și măsuri administrative sau răspunderea penală vor fi aplicate participanților”, se spune în mesajul contra populației, pe care Comitetul pentru Antiterorism l-a trimis agenției oficiale TASS, de unde știrea a ajuns la Kommersant.

Nu i-au putut împiedica pe luptătorii lui Prigojin să treacă granița, să ocupe administrația militară și aeroportul din Rostov, un oraș de 1,1 milioane de locuitori, să străbată peste 800 de kilometri în mai puțin de 24 de ore și să ajungă la două ore de Moscova. 

De ei le-a fost frică. 

Nu pot da în Prigojin, dau în cetățeni

Cu arma în mână și tancurile pe trailere, mergând nestingheriți cu viteză de Porsche, ceea ce nu s-a mai văzut la o lovitură de stat, câteva mii de soldați hotărâți și bine antrenați au defilat. Au călcat în picioare legea marțială, starea de urgență și legile antiterorism, nu le-a păsat de nimic. 

Și, pentru că statul rus a fost umilit, își cheamă câinii să se repeadă la cineva. Latră la oamenii care și-au arătat susținerea față de insurecția militară și la cei care, sperând că vocea lor se poate auzi acum, vor să protesteze împotriva lui Putin. Imaginile de la Rostov arată ca la finalul meciului, când suporterii își așteaptă echipa victorioasă la vestiare. Tineri ruși cu tricoul lui Messi pe ei au ieșit să aplaude plecarea trupelor lui Prigojin.

E mai grav să te aduni pe internet sau într-o piață publică și să arăți o foaie goală decât să ajungi, cu turela îndreptată spre Kremlin, aproape de Moscova? 

Nu, nu e mai grav, dar un regim devine din ce în ce mai represiv pe măsură ce e mai slab. Cele 24 de ore absolut neașteptate, în care Putin a tremurat, nu doar de nervi, ci și de frică, ne-au dat o lecție formidabilă.

Putin o să respecte când o să fie înfrânt

Niciodată Rusia nu o să mai cucerească nici Ucraina, nici Estonia, nici România sau Polonia. Dar, chiar dacă se va pune problema forței brute, nucleare (puțin probabil datorită apartenenței la NATO) aceste țări din Est, altădată supuse Rusiei, se vor pulveriza mai degrabă în praf de stele decât să accepte oamenii să fie închiși și înjosiți, așa cum face Putin cu cetățenii săi.

Cât despre orizonturile unei înțelegeri, unei păci, sigur că acestea rămân deschise. Dar marșul semi victorios al juntei militare a lui Prigojin, care lasă în urmă cetățeni civili complet înfrânți, ne-a dovedit că, de respectat, Putin și gașca lui o să respecte când o să fie învinși. 

Arde 100 de calorii în 5 pași
Articolul anterior
Tratamentul natural împotriva căderii părului
Articolul următor