Cui îi spune Ricky Martin “Adios”? Ascultă ultimul hit al interpretului

Ricky Martin nu a mai lansat de mult timp o piesă care să ajungă pe primele poziții. Însă cu piesa “Adios”, interpretul portorican este pe cale să revină pe poziția întâi în clasamentul Billboard.

separator

Piesa “Adios” îl va readuce pe Ricky Martin în fruntea clasamentelor muzicale, iar specialiștii estimează că Ricky va ajunge pe locul 1 în Topul Billboard la categoria Latino. Interpretul a filmat și un clip la această piesă la sfârșitul lunii septembrie, care va fi lansat peste câteva săptămâni.

Aterizare de urgență pentru un avion care zbura spre România. Păsările au distrus un motor

Un incident neprevăzut a avut loc la bordul unei aeronave Tarom, care efectua zborul RO384 din Paris Charles de Gaulle, Franța, către București Otopeni.

În timpul decolării, aeronava a lovit un stol de păsări, ceea ce a dus la avarierea gravă a unuia dintre cele două motoare.

Comandantul aeronavei a luat decizia de a reveni pe aeroportul Charles de Gaulle pentru siguranța celor 17 pasageri aflați la bord.

Potrivit Știri pe Surse, după aproximativ 15 minute de zbor, pasagerii au fost informați despre problemele întâmpinate și despre decizia de a se întoarce la Paris.

Aeronava nu mai poate zbura, fiind necesare reparații serioase pentru motorul afectat. Pasagerii au fost debarcați în siguranță și urmează să fie cazați în apropierea aeroportului.

De asemenea, se fac eforturi pentru a trimite pasagerii, în total 17 persoane, către București.

TAROM nu a oferit încă o declarație oficială privind incidentul, dar se așteaptă ca investigațiile să confirme impactul cu păsările ca fiind cauza principală a avariei motorului.

În astfel de situații, securitatea pasagerilor și a echipajului rămâne prioritatea principală, iar decizia de a se întoarce la sol este una standard în industria aviației pentru a preveni orice risc suplimentar.

Tânăr cu atac de cord, în timpul unui zbor, salvat de un medic care călătorea în același avion

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a suferit un stop cardiac și respirator în timpul unui zbor între Milano, Italia, și Palma de Mallorca, Spania, la doar 35 de minute după decolare.

Norocul a făcut ca la bord să se afle un medic expert, Alessandro Capitanini, care, împreună cu familia sa, a reușit să salveze viața tânărului, relatează Il Cittadino Pescia.

Capitanini, care este directorul unei clinici de nefrologie de la San Jacopo din Pistoia, călătorea spre Palma de Mallorca alături de soția sa, Michela, o asistentă medicală, și cei trei copii ai lor.

„Câteva minute după decolare, un bărbat a suferit un stop cardiac și respirator. Din cabina de pilotaj s-a solicitat intervenția unui medic”, a declarat doctorul italian.

Fără a sta pe gânduri, el a început să-i acorde primul ajutor bărbatului. „Am început să practic masajul cardiac. Împreună cu Michela și Francesca, fiica noastră, care este medic pediatru la Lugano, am folosit și defibrilatorul”, a adăugat el.

Intervenția rapidă a echipei improvizate de medici a fost crucială, în timp ce piloții au decis să devieze zborul spre aeroportul din Torino pentru o aterizare de urgență, unde echipajele de ambulanță erau pregătite să preia pacientul.

Tânărul, aflat în drum spre Palma de Mallorca pentru o petrecere a burlacilor, a fost transportat la spital și salvat.

Luca, tânărul salvat, i-a trimis ulterior un mesaj doctorului Capitanini pentru a-și exprima recunoștința:

„Bună seara, domnule doctor. Sunt Luca, băiatul pe care l-ați salvat în zbor, sâmbăta trecută.

Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine. Dacă veți trece prin Milano, aș vrea să vă întâlnesc. Mulțumiri și din partea partenerei mele… care este gravidă cu două gemene…”.

sursa: www.rotalianul.com

Nou-născut aruncat printre stâncile de la malul mării. Mama a fost găsită, are numai 13 ani

O femeie de 40 de ani, domiciliată în Reggio Calabria, Italia, a fost arestată sub acuzația de infanticidiu, după ce duminică, 26 mai, a fost descoperit cadavrul unui nou-născut, în localitatea Villa San Giovanni, din regiunea Calabria.

Trupul neînsuflețit al micuțului a fost găsit într-un rucsac abandonat printre stâncile de la malul mării. Mama are numai 13 ani și este fiica femeii arestate. Potrivit autopsiei copilul s-a născut viu.

Incidentul a avut loc duminica trecută, când trupul fără viață al nou-născutului, cu cordonul ombilical încă atașat, a fost găsit într-un rucsac abandonat pe stâncile din apropierea punctelor de îmbarcare spre Sicilia.

Conform anchetei, mama copilului este o adolescentă de 13 ani cu deficiențe cognitive, găsită la domiciliul părinților ei și transportată de urgență la spitalul de Ginecologie pentru a preveni o posibilă septicemie, scrie publicația rotalianul.com citând surse locale italiene.

Mama adolescentei ar fi acționat imediat după naștere, pentru a scăpa cât mai repede de nepotul său.

Rezultatele autopsiei au arătat că nou-născutul s-a născut viu și că ar fi fost eutanasiat, probabil prin sufocare, la câteva minute după naștere.

Analizând imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă, agenții au reușit să reconstituie parțial traseul femeii înainte de a abandona rucsacul.

După formalitățile necesare, femeia a fost încarcerată la penitenciarul din Reggio Calabria.

Măsura a fost emisă de Procuratura din Reggio Calabria și pusă în aplicare de Poliția Judiciară și carabinieri.

Identitatea tatălui nou-născutului rămâne un mister, cel puțin pentru moment.

Încă o filială “Silueta+” nr. 2! Vino cu prietena și obține reducerea
Articolul anterior
Este demonstrat științific: Aceasta este cea mai relaxantă melodie din lume
Articolul următor