El este noul iubit al lui Ricky Martin!

Ricky Martin a fost surprins pe străzile din Malibu alături de Jwan Yosef, un cunoscut artist vizual.

separator

Potrivit site-ului justjared.com, cei doi ar fi iubiţi de câteva luni de zile. În urmă cu trei zile, Ricky Martin a plecat din Japonia, unde se presupune că a fost însoţit şi de Jwan Yosef, şi a postat pe pagina sa de Instagram un selfie în care îşi lua adio de la fanii din această ţară, scrie eva.ro.

În ianuarie 2014, Ricky Martin s-a despărţit de fostul său iubit Carlos Gonzalez Abella, cu care a avut o relaţie de câţiva ani, şi anunţa că este deschis unei noi relaţii. Cei doi i-au crescut împreună pe cei doi copii Matteo şi Valentino, care au fost născuţi de o mamă surogat, în august 2008.

Moscova recunoaște că a trimis din greșeală la moarte mii de ruși. Bilanțul procurorului general privind ”mobilizările ilegale” pentru Ucraina

Procurorul general al Rusiei, Igor Krasnov, a anunțat marți, 31 ianuarie, că peste 9.000 de cetăţeni ruşi care au fost ”mobilizaţi ilegal” pentru a fi trimişi să lupte în Ucraina au revenit la casele lor, relatează EFE.

Anunțul a fost făcut în timpul unei întâlniri cu preşedintele rus Vladimir Putin.

Krasnov a precizat că unii dintre aceștia, ”din motive de sănătate, nu ar fi trebuit să fie mobilizaţi în niciun caz.”

Pentru susţinerea trupelor ruse angajate în campania militară declanşată împotriva Ucrainei anul trecut în februarie, Putin a ordonat în septembrie mobilizarea a circa 300.000 de rezervişti. Au fost mobilizaţi în total circa 318.000 de soldaţi, dintre care aproximativ 150.000 s-au alăturat contingentului desfăşurat în Ucraina, ceilalţi fiind în instrucţie.

Anunţul mobilizării a generat plecări masive ale bărbaţilor ruşi cu vârsta de încorporare către ţări precum Kazahstan, Georgia, Mongolia, Finlanda sau Armenia. Au survenit, de asemenea, protestele, mai ales în regiunile îndepărtate de Moscova şi Sankt Petersburg, după ce au fost mobilizaţi rezervişti cu probleme de sănătate sau taţi cu familii numeroase.

Mai mult, unii dintre cei mobilizaţi sau familiilor lor s-au plâns de insuficienţa echipamentelor şi de condiţiile precare din cazărmi, neajunsuri recunoscute în cele din urmă de oficialii ruşi, care au promis măsuri de îndreptare a lor.

”Mobilizarea s-a desfăşurat într-o perioadă scurtă de timp şi a relevat numeroase probleme importante, care au devenit o lecţie pentru mulţi”, a semnalat procurorul general. Acesta a subliniat necesitatea reorganizării evidenţelor militare şi crearea unor baze de date adecvate.

sursa

Cuplu de bloggeri, condamnat la peste 10 ani de închisoare după ce a dansat pe stradă. Acuzațiile aberante făcute de autoritățile din Iran

Un cuplu de bloggeri din Iran a fost condamnat la 10 ani şi jumătate de închisoare pentru că a dansat pe stradă și a postat filmarea pe o rețea de socializare, relatează ziarul Al Arabiya.

Cei doi au dansat în sprijinul revoluției pentru libertatea femeilor.

Astiyazh Haghighi (21 de ani) și Amir Mohammad Ahmadi (22 de ani) au fost arestați în noiembrie 2022, după ce au distribuit un videoclip în care dansează în Piața Azadi din capitala Iranului, Teheran.

Ei au dansat pentru a susține protestele în curs de desfășurare din Iran, care au început în septembrie, după ce o femeie kurdă în vârstă de 22 de ani, Mahsa Amini, a murit în custodia poliției iraniene.

După moartea ei, la 16 septembrie, guvernul iranian a negat că ar fi fost agresată și a acuzat SUA și Israelul că au orchestrat protestele din Iran.

Cuplul de bloggeri a fost acuzat de ”încurajarea corupției și a prostituției publice” și de ”complicitate cu intenția de a perturba securitatea națională și de promovare a propagandei”, potrivit Știrile TVR.

În timpul revoltei, cel puțin 479 de persoane, inclusiv 68 de copii, au fost ucise.

În afară de pedeapsa cu închisoarea, cuplului i s-a impus o interdicție de doi ani pentru utilizarea spațiului virtual și o interdicție de doi ani de a părăsi Iranul.

sursa

Un video emoționant, până la lacrimi, cucerește internauții moldoveni. Un tată orb luptă pentru fiul său și își recunoaște băiatul după forma ,,feței și mânuțelor”

Un video publicat pe rețelele de socializare i-a emoționat la maximum pe internauți. Un bărbat rămas orb de la vârsta de 16 ani este ajutat de unicul său fiu minor. În ciuda vârstei mici, Marius este tot sprijinul tatălui său, el având grijă inclusiv de casă și de gospodărie. Internauții s-au mobilizat intens pentru a oferi ajutor acestei familii!

Tatăl orb a fost supus unui test și s-a descurcat de minune. Vladimir și-a recunoscut fiul dintre mai mulți tineri, palpând cu mâinile sale ,,fețele și mânuțele” acestora. ,,Acestea sunt mânuțele care mă ajută și mă îngrijesc”, a exclamat bărbatul, cuprins de lacrimi, în momentul în care a dat răspunsul corect. Ajutată de prezentatorul Anatol Melnic, familia a primit un ajutor material din partea unui agent economic. Vezi video-ul plin de emoții, mai jos:

De ce nu este recomandat să înjumătăţeşti pastilele
Articolul anterior
Dr. Oz recomandă cea mai puternică băutură care arde grăsimea
Articolul următor