El este noul iubit al lui Ricky Martin!

Ricky Martin a fost surprins pe străzile din Malibu alături de Jwan Yosef, un cunoscut artist vizual.

separator

Potrivit site-ului justjared.com, cei doi ar fi iubiţi de câteva luni de zile. În urmă cu trei zile, Ricky Martin a plecat din Japonia, unde se presupune că a fost însoţit şi de Jwan Yosef, şi a postat pe pagina sa de Instagram un selfie în care îşi lua adio de la fanii din această ţară, scrie eva.ro.

În ianuarie 2014, Ricky Martin s-a despărţit de fostul său iubit Carlos Gonzalez Abella, cu care a avut o relaţie de câţiva ani, şi anunţa că este deschis unei noi relaţii. Cei doi i-au crescut împreună pe cei doi copii Matteo şi Valentino, care au fost născuţi de o mamă surogat, în august 2008.

Fratele lui Aleksei Navalnii, în lista celor mai cautate persoane din Rusia

Fratele lui Aleksei Navalnii a fost plasat pe lista celor mai cautate persoane din Rusia, dupa ce impotriva lui Oleg Navalnii a fost deschis un nou dosar penal, potrivit presei de stat ruse, citate de SkyNews.

Ministerul rus de Interne l-a pus din nou pe Oleg Navalnîi pe lista persoanelor căutate în legătură cu noi acuzaţii penale împotriva sa. „Oleg Anatolevici Navalnîi. Căutat în temeiul unui articol din Codul Penal”, indică baza de date a ministerului, fără a preciza în baza cărui articol este căutat fratele lui Aleksei Navalnîi.

Agenţiile de aplicare a legii au declarat pentru TASS că au fost depuse noi acuzaţii împotriva lui Oleg Navalnîi, fără a oferi detalii, scrie TASS.

În 2021, el a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru încălcarea restricţiilor COVID, după ce a fost acuzat că cerut ruşilor să participe la un miting pentru fratele său. În februarie 2022, el a fost condamnat în absenţă la un an de închisoare pentru încălcarea termenilor sentinţei cu suspendare.

În prezent, nu se ştie unde se află acesta. El a călătorit în Cipru în 2021 şi de atunci nu s-ar mai fi întors în Rusia, potrivit unor documente judiciare citate de agenţiile ruse de presă.

De Putin, nu scapă nimeni! Tânărul pilot rus, care a dezertat cu elicopterul în Ucraina, a fost găsit mort în Spania

Într-o dezvoltare tulburătoare care subliniază pericolele pe care le înfruntă cei care aleg să dezerteze din forțele armate rusești, Maxim Kuzminov, un pilot rus care a dezertat anul trecut în Ucraina, a fost găsit mort pe 13 februarie în orașul Villajoyosa, aproape de Alicante, în sudul Spaniei. Descoperirea sa, raportată inițial de agenția spaniolă de știri EFE și confirmată de surse din cadrul serviciului militar de informații ucrainean (GUR), ridică semne de întrebare grave privind siguranța dezertorilor și implicațiile internaționale ale acestui act, scrie aznews.ro.

Misterul morții unui dezertor rus în Spania: Cazul pilotului Maxim Kuzminov

Kuzminov, cunoscut pentru dezertarea sa spectaculoasă cu un elicopter Mi-8 în august, anul trecut, trăia în Spania sub identitate falsă, utilizând un pașaport ucrainean. La momentul dezertării, serviciul militar de informații ucrainean a făcut publică povestea sa, inclusiv detaliile privind cum a fost contactat de GUR, care i-a oferit bani și protecție în schimbul cooperării.

Potrivit relatărilor, Kuzminov a reușit să treacă granița zburând cu elicopterul sub radar, o manevră riscantă care a surprins atât aliații cât și adversarii. Companioni din echipajul său, neștiind de planurile sale, au încercat să scape după aterizare, dar au fost uciși de forțele ucrainene. Kirilo Budanov, șeful GUR, a declarat că serviciul a reușit să scoată și familia pilotului din Rusia, oferindu-le protecție.

Moartea lui Kuzminov în Spania adaugă un nou capitol întunecat la povestea sa deja complexă. Reprezentanți ai GUR au confirmat pentru Kyev Post că pilotul a fost asasinat, iar o mașină calcinată găsită în apropierea locuinței sale sugerează utilizarea acesteia de către asasini. Detaliile și motivul exact al uciderii sale rămân necunoscute, dar acest incident subliniază riscurile semnificative la care se expun dezertorii și familiile lor.

Serghei Narîşkin, directorul Serviciului de Informații Externe al Rusiei (SVR), a refuzat să comenteze despre situația pilotului, lăsând loc speculațiilor privind posibilele implicații ale serviciilor secrete rusești în moartea sa. Incidentul atrage atenția asupra dinamicii delicate dintre Rusia și Ucraina, precum și asupra vulnerabilității celor care aleg să se opună Kremlinului.

Pe măsură ce comunitatea internațională urmărește dezvoltările, moartea lui Kuzminov servește drept o amintire sumbră a pericolelor pe care le implică conflictul continuu între Rusia și Ucraina, precum și prețul pe care unii îl plătesc pentru a căuta o viață liberă de subjugare și frică.

În Sfântul Munte Athos există 12 pustnici nevăzuți. Unul dintre ei s-a arătat recent

Într-un moment de profundă revelație spirituală, pagina de Facebook ATHOS a împărtășit cu comunitatea sa o fotografie cu o valoare extraordinară. Capturată de un pelerin în timpul călătoriei sale la Schitul Lacu, imaginea dezvăluie varful Athon, cel mai înalt punct din Sfântul Munte Athos, la o altitudine impresionantă de 2033 metri. Dar această fotografie ascunde mai mult decât frumusețea naturală; ea a surprins, cu îngăduința divină, locul unde se roagă unul dintre pustnicii nevăzuți ai muntelui, scrie aznews.ro.

Miracolul Nevăzut: Pustnicii Ascunși ai Athosului Dezvăluiți într-o Fotografie Binecuvântată

Acești pustnici nevăzuți, în număr de 12, sunt cunoscuți pentru viața lor ascetică și profundă, petrecându-și zilele în rugăciune, departe de ochii lumii. Ei se arată rar și numai dacă aleg, momentele lor de apariție fiind considerate adevărate binecuvântări. Este o tradiție că, atunci când unul dintre ei trece la cele veșnice, numai Maica Domnului are autoritatea de a alege călugărul care îi va lua locul, continuând astfel lanțul neîntrerupt de rugăciune și sacrificiu.

Imaginea postată pe Facebook nu este doar o dovadă a prezenței lor sfinte, ci și un memento al puterii rugăciunii care, potrivit părintelui Ioan, este atât de intensă încât transformă locul într-un „vulcan de rugăciune”. Rugăciunile acestor pustnici, alături de cele ale altor monahi cunoscuți și necunoscuți, sunt pilonii care susțin lumea, menținându-ne în harul lui Dumnezeu. Această împărtășire de către părintele Ioan vine ca un testament al credinței neclintite și al recunoștinței față de jertfa nevăzută a acestor slujitori ai Domnului, care ne mai rabdă pe noi și lumea prin rugăciunile lor.

De ce nu este recomandat să înjumătăţeşti pastilele
Articolul anterior
Dr. Oz recomandă cea mai puternică băutură care arde grăsimea
Articolul următor