S-a făcut! Bruce Jenner, tatăl vitreg al surorilor Kardashian s-a transformat în femeie şi îl va chema Caitlyn!

Fostul campion olimpic la decatlon s-a transformat definitiv în femeie. Ace(a)sta va apărea pe coperta revistei Vanity Fair cu noul său look inspirat puţin din farmecul hollywoodian, precum cel al lui Marilyn Monroe sau Jessica Lange-Sass, purtând un tricou corset din satin de culoarea șampaniei.

separator

Bruce Jenner, în vârstă de 65 de ani, a câştigat la vârsta de 25 de ani medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Montreal, la proba de decatlon, una dintre cele mai solicitante în concursul de atletism. În urma victoriei, Bruce Jenner a primit titlul de ,,cel mai bun atlet din lume’’.

Fostul campion olimpic a dezvăluit în luna aprilie că se consideră femeie şi a suportat o serie de intervenţii chirurgicale pentru a-şi vedea ,,visul’’ împlinit.

Astfel, Bruce Jenner, tatăl vitreg al surorilor Kardashian, a devenit cel mai cunoscut american care a anunţat în mod public că este o persoană transgender. Fiica sa vitregă, Kim Kardashian, a fost cea mai binevoitoare în raport cu decizia tatălui ei. Fetele lui Jenner au declarat: ,,Tot ceea ce ne dorim este ca el să fie fericit. Dacă el este fericit, atunci şi noi suntem fericite’’.

Bruce Jenner a fost căsătorit de trei ori, are şase copii biologici şi patru adoptivi. El a declarat că nu a întreţinut niciodată relaţii sexuale cu un bărbat. Întrebat în cadrul unui show TV: ,,Eşti femeie?’’, Bruce a răspuns: ,,Da, în esenţă, sunt femeie!’’. 

Are 92 de ani, suferă de cancer şi a reuşit să alerge un maraton de 41 de km. Vezi video!
Articolul anterior
Cum să arăți bine la plajă, fără gram de machiaj!
Articolul următor
Alte articole interesante