Trei generații din familia Botgros, pe aceeași scenă!

Tradițiile și muzica sunt la loc de cinste în familia Botgros, care duce în lume faima Moldovei. Viorile dăinuie din generație în generație, aducând aproape de inimile spectatorilor arta frumoasă, cântecul și valorile neamului. În premieră, la festivalul Mărțișor 2021, publicul va avea parte de un moment impresionant. Trei virtuozi ai unei dinastii vor încânta publicul.

Maestrul Nicolae Botgros, alături de fiul Cornel Botgros și nepotul Cristi Botgros vor evolua împreună pe aceeași scenă.

,,Dinastia Botgros 🎻🎻🎻#Mărțișor2021”, este descrierea care însoțește imaginea apărută pe profilul de facebook a lui Cornel Botgros.

Amintim că, anul acesta, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, Festivalul Mărțișor 2021 va evolua în format online.

Festivalul Internațional de Muzică ,,Mărţişor” – 2021 se desfășoară în perioada 1-10 martie și va conține mai multe spectacole muzicale online organizate de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, în colaborare cu Î.S. Organizaţia Concertistică şi de Impresariat „Moldova-Concert”, Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”, Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu” și Sala cu Orgă.

Spectacolele muzicale vor fi difuzate de către postul public de televiziune Moldova 1 și canalul TV Moldova 2 și vor fi transmise online și pe paginile de Facebook a instituțiilor concertistice.

Un bărbat a căzut într-o groapă de canalizare adâncă de aproape 3 metri, pe o stradă din Capitală
Articolul anterior
Petiție. Elevii moldoveni și-ar dori anularea examenelor de Bacalaureat 2021
Articolul următor
Alte articole interesante