Un eveniment mult așteptat a revenit după mult timp! Cum s-a defășurat în acest an Gala Premiilor Fashion VIP, ediția a XIV-a

Ne este dor de zilele de altădată în care ne bucuram de libertate deplină, ne ofeream îmbrățișări și ne revedeam cu cei dragi fără frică și constrângere. Valentina Luchian, directorul revistei Fashion VIP, a reușit să aducă buna dispoziție și emoții agreabile creând un ton pozitiv în această perioadă delicată în care, trebuie să recunoaștem, avem nevoie de atâtea gânduri bune și o stare de spirit care să ne înalțe.

separator

În premieră, după mult timp, cu respectarea măsurilor de siguranță, revista Fashion VIP și-a invitat prietenii la o seară memorabilă, mult așteptată, la cea de-a 14-a ediție a Galei Premiilor Fashion VIP.

Un eveniment care s-a desfășurat cu succes, dat fiind că la două săptămâni toți invitații sunt în siguranță. Ediția din acest a Galei Premiilor Fashion VIP ne încurajează să credem că putem conviețui cu noul virus, până la un vaccin eficient sau o altă măsură menită să elimine virusul definitiv din viața noastră.

Cum a fost la eveniment, dar și cine sunt cei care s-au învrednicit de premiile Fashion VIP în acest an, ne dezvăluie directorul revistei Fashion VIP, Valentina Luchian:

,,Încurajată, susținută și inspirata de prieteni am decis, totuși, sa avem consecutivitate în proiectele pe care le-am început, care au în spate multe ediții și ani frumoși. Cea de-a 14-a Gală a Premiilor Fashion VIP  2020 a fost altfel. De altfel cum sunt și timpurile. Ne-am conformat și am respectat toate măsurile de rigoare, alegerea localului în aer liber, Terasa Flamingo, spațiu destul de suficient și atât de stilat, precum și o bucătărie impecabilă. Lista de invitați limitată, nu mai mult de 50 la număr, cu respectarea tuturor măsurilor, distanțarea socială, pentru a le oferi siguranță invitaților noștri.

,,Da, este adevărat poate și cu un anumit risc, dar mi-am dat seama ca dacă respectăm toate măsurile de rigoare și dacă invitații sunt responsabili atunci finalul e frumos. Sigur, după doua săptămâni de la eveniment, a fost întrebata toată lumea cum se simte. Toți sunt bine și sănătosi, altfel nici nu era cum să fie, când ai o lista de oameni selecți, inteligenți și responsabili. Vreau să-mi cer mii de scuze, mulți și-au dorit, dar din păcate regulile sunt reguli și trebuie respectate. Au avut prioritare clienții revistei Fashion VIP/ cei 10 premianți, câțiva artiști și lista era completă”, ne dezvăluie directorul revistei Fashion VIP.

Se pare că în următorii 2 ani în încăperi închise nu cred că vom putea organiza evenimente, e un risc, așa că cel mai probabil ne vom revedea doar la evenimente de vară, iar lista persoanelor se pare ca va fi limitată. Sa va zic sincer, mie mi-a plăcut. Atunci când sunt mai puțini, parcă ești ca într-o familie, plus am putut acorda atenție fiecăruia. Vă mulțumesc mult tuturor în parte pentru atmosferă și cred că fiecare dintre noi ne-am luat energie pentru un an de zile. Acum cel mai important contează toți sa avem grija de noi și sa fim sănătoși”, ne mai spune Valentina Luchian.

Evenimentul a fost prezentat de Sergiu Beznițchi, iar cei care au creat atmosfera serii au fost artiștii de la trupa Akord, Igor Sârbu, Eduard Malareu, Aura, Igor Rusu, Aurel Chirtoacă.

Iată cine sunt cei 10 premiați ai ediției:

1. Premiul Fashion VIP/ Premiul de Excelenta in sanatate/ medicina/medicul care lupta in prima linie COVID/ Sergiu Cobâlețchi/ medic anesteziolog reanimatolog/ Institutul de Medicina de Urgenta/ datorita activitatii si cunostinele acestui medic au fost salvate multe vieti /
2. Premiul Fashion VIP/ Stil Masculin de Vedeta/ Trupa Akord/ Igor Sarbu/ Eduard Malareu/
3. Premiul Fashion VIP/ Stil Feminin de Vedeta/ Tany Vander/
4. Premiul Fashion VIP/ Cel mai stilat om de afaceri/ / Valentin Balan/ Compania Horus/
5. Premiul Fashion VIP/ Cea mai stilata Femeie de afaceri si pentru cea mai reusita coperta Fashion VIP Larisa Busuioc/ Sakura Beauty/ Sakura Tur/
6. Premiul Fashion VIP/ Premiul de excelenta in Fotografie/ fotograful Petru Platon
7. Premiul Fashion VIP/ Eleganta si rafinament/ Monica Babuc/ vicepresedintele Parlamentulu
8. Premiul Fashion VIP/ Designerul anului/ Nicoleta Rogac/ brandul Nicole Storm/
9. Premiul Fashion VIP/ Cea mai stilata prezentatoare TV/ Stela Danila
10. Premiul Fashion VIP/ pentru stil si eleganta portului popular/ Igor Rusu

De asemenea, au fost oferite trei premii speciale ale serii care au mers către Tatiana Slivca, Gabriel Nebunu și Luca Badicu.

Mai jos, puteți urmări mai multe poze de la eveniment:

                   

O familie a fost scoasă cu forța din avion, deoarece copilul de 3 ani nu purta mască
Articolul anterior
Premieră inedită! Nicoleta Nucă și Pasha Parfeni au lansat o piesă împreună!
Articolul următor
Alte articole interesante