Substanţă care te slăbeşte în timp record

Acidul clorogenic este o substanţă 100% naturală, prezentă în zeci de alimente şi plante medicinale cu efecte uimitoare în lupta cu kilogramele în plus.  Studiile au ară­tat că această substanţă este cel mai puternic me­dicament natural cunoscut împo­triva obezităţii.

separator

burta

Nu trebuie însă privit doar ca un medicament de slăbit, el având o acţiune mult mai amplă asupra organismului: ne protejează de îmbătrânirea prematură, inhibă dezvoltarea a numeroase forme de cancer, previne şi tratează eficient diabetul, iar lista ar putea continua. Să aflăm în continuare unde găsim, cum administrăm şi care sunt efectele terapeutice ale acestui formidabil medicament al naturii.

Unde găsim acidul clorogenic?

Îl găsim în aproape o sută de specii de plante care cresc la noi. Dintre fructe, cele mai bogate în acid clo­rogenic sunt: prunele (au conţinutul cel mai ridicat), merele, pe­rele, caisele, piersicile, nectarinele, afinele, căpşu­nile, fragii şi gutuile.

Cantităţi însemnate din această substanţă găsim şi în legume, cum ar fi pă­trunjelul şi ţelina (rădăcina), roşiile, vinetele, cartofii.

Campioa­nele autohtone la conţinutul de acid cloro­genic sunt însă plantele medicinale, mai ales rădă­cinile de: brus­ture, echinacea, păpădie şi cerenţel.

Dar cam­pioana absolută este o plantă pe care o găsim în toate magazinele noas­tre, chiar dacă este specifică tropi­celor: cafeaua. Este vorba însă de cafeaua verde, adică de boabele de cafea neprăjite, care conţin cantităţi im­presionante de acid clorogenic. Nu putem, totuşi, con­suma cantităţi foarte mari de cafea verde. Pen­tru o cantitate suficientă de acid clorogenic ar fi necesar să ingerăm simultan atât de multă cofeină, încât riscăm tulburări de echilibru şi aritmie cardiacă.

42a40ba77dbc48c3b358c57712dcc3d1

Cum putem beneficia de proprietăţile acestei substanţe
Pentru a beneficia la maximum de această sub­stan­ţă, vom consuma doar vegetalele crude, neprepa­rate termic, deoarece prin fierbere se pierde mai mult de 80% din acidul clorogenic existent în alimente. În sezonul rece, se recomandă salatele de crudităţi pre­pa­rate din rădăcinoase bogate în acid clorogenic, cum ar fi: pătrunjelul, ţelina sau morcovul.

Acidul clorogenic şi lupta cu kilogramele
Notorietatea de care se bucură acidul clorogenic ca medicament pentru slăbit se datorează studiilor docto­rului Oz, specia­list în car­diologie şi nutriţie. El a explicat acţiunea acestei substanţe:

1. Încetineşte timpul de absorbţie al zaha­rurilor din alimente, menţinând constantă gli­cemia, ceea ce îm­piedică apariţia senzaţiei de foame.
2. Inhibă procesul de transformare a glucozei serice în ţesut gras.
3. Reglează activitatea sistemului nervos, reducând reactivitatea la stres şi accesele de foame paroxistică.
4. Împiedică inflamarea ţesuturilor adi­poase, in­hibând astfel formarea celulitei.
Adăugaţi la toate aceste lucruri faptul că – spre deo­sebire de cele mai multe regimuri de slăbire – aci­dul clorogenic nu afectează ne­gativ sistemul cardio­vas­cular şi că susţine efortul fizic şi veţi obţine un ta­blou complet al acestui produs, aproape perfect pentru slăbire. Cele 5% din greu­tatea corpului care se pierd se pot transforma cu uşu­rinţă în 10%, 15% sau mai mult, dacă se ţine o die­tă sănătoasă, fără grăsimi şi proteine din carne, fără prăjeli, fără făină albă, zahăr şi aditivi sintetici. Iar dacă se adaugă şi efortul fizic, efectul aci­dului cloro­genic va fi potenţat extraordinar de mult, ajun­gân­du-se la adevărate performanţe, nu doar sub aspec­tul pier­derii de kilograme, ci şi al dobândirii unei sănă­tăţi şi siluete de invidiat.

Sursa

Obiceiuri sexuale stranii în lume!
Articolul anterior
Dan Bălan niciodată nu s-ar însura cu Vera Brejneva. Vezi ce povestește mama acestuia!
Articolul următor
Alte articole interesante