Unica Shaping Club te invită la aqua shaping!

separator
Vreau să merg la piscină!” Este gândul care te însoțește peste tot  în această vară caniculară. Pentru că Unica Shaping Club îți este alături și de această dată, noi îți oferim soluția perfectă pentru a evada din temperaturile toride.


Doar pentru tine, Unica Shaping Club deschide sezonul antrenamentelor aqua-shaping începând cu data de 16 iulie.

Ce poate fi mai potrivit decât să îmbraci costumul de baie, să iei cu tine buna dispoziție și să te încarci cu sănătate și energie pozitivă în aceste zile ale lunii lui cuptor?  Fiind unica rețea de săli sportive ce îți oferă cel mai avantajos raport preț-calitate și de această dată Unica Shaping Club te răsfață cu prețuri accesibile, oferindu-ți profesionalism și rezultat garantat. Dacă încă nu cunoști avantajele exercițiilor în apă, atunci trebuie să știi că:

  1. Exercițiile în apă pot fi practicate de către toți, indiferent de vârstă și abilități sportive.
  2. Exercițiile în apă, îți tonifiază musculatura, oferindu-ți flexibilitate și revitalizare.
  3. Rezistența la care este expus corpul tău în timpul acestui tip de antrenament, este de 42 de ori mai mare decât același antrenament  pe care îl practici în sală.
  4. Apa, suportă 90% din greutatea corpului tău, ceea ce duce la micșorarea riscurilor de accidentare.
  5. Exercițiile fiind efectuate în apă au un risc redus asupra coloanei în același timp tonifiind mușchii spatelui.
  6. Și nu în ultimul rând, exercițiile în apă ajută la arderea  grăsimilor cu aceeași eficacitate ca și în cazul exercițiilor efectuate la sol.

Pentru a simți pe propria piele aceste avantaje trebuie să: închizi monitorul computerului, să-ți iei costumul de baie și să vii la aqua shaping (piscina este situată în sectorul Centru) sau să ne telefonezi la numărul: 069-859-657, iar noi te vom ghida spre tărâmul sănătății.

Mișcarea este viață, iar sănătatea este darul cel mai frumos pe care ți l-a oferit natura și totodată comoara pe care puțini știu să o prețuiască. Fii prima, fii tu – autoarea sănătății tale.

5 secrete de frumuseţe cu produse din bucătăria ta!
Articolul anterior
Află care este doza ta zilnică de proteine!
Articolul următor
Alte articole interesante