5 trucuri care te scapă de grăsimea de pe abdomen

Nu poți scăpa de țesutul adipos de pe abdomen? Pe lângă exercițiile fizice, există și alte trucuri care ți-ar putea salva silueta. Iată care sunt ele!

separator
tumblr_mxaz1izubs1rszqwmo1_5001. Bea multă apă deoarece aceasta previne depozitarea celulelor grase, inhibând foamea și ajutând metabolismul în arderea caloriilor.
2. Consumă legume cu boabe, fie că este vorba de fasole, mazăre sau linte. Sunt pline de fibre solubile. Cu fiecare 10 grame de fibre consumate zilnic încetinești acumularea de grăsime viscerală cu 4 procente.
3. Fă exerciții cardio. Exercițiile aerobice ard mai multă grăsime de pe abdomen decât cele de rezistență. Ele scad și nivelul de cortizol, ceea ce este un lucru bun, deoarece excesul în ceea ce privește hormonul stresului adună grăsime abdominală.
4. Limitează aportul de carbohidrați odată cu lăsarea serii pentru că astfel previi transformarea acestor substanțe organice în țesut adipos.
5. Evită berea și alte băuturi alcoolice! Acestea au fost asociate cu o creștere a hormonului ce dirijează grăsimea de pe abdomen.

sursa

Irina Shayk face asta pentru a arăta bestial!
Articolul anterior
Lângă bradul din centrul Capitalei a apărut o altă monstruozitate
Articolul următor
Alte articole interesante