7 fructe care îţi modelează silueta!

Începutul verii nu -ţi aduce doar soare şi gânduri de vacanţă ci şi vitamine, multe, multe  vitamine sub formă de fructe. Care, odată consumate nu doar bifează la capitolul sănătate, dar te şi ajută să ai o siluetă de vis. În continuare, vezi ce fructe trebuiesc consumate în această vară, pentru a arăta perfect!

separator

1

Căpşunele

tonifică şi remineralizează organismul, previn îmbătrânirea precoce şi chiar cancerul. Aceste fructe le sunt de mare ajutor persoanelor, care vor să slăbească,  deoarece sunt sărace în calorii – 34 calorii/100 g. Astfel, căpşunele pot fi consumate cu încredere. Singurii, care trebuie să evite aceste fructe, sunt alergicii.

Cireşele

fac şi ele parte din topul fructelor, care nu trebuiesc ocolite pe timp de vară. Pe lângă faptul că acestea conţin apă, în proporţie de 70 la sută, ele mai sunt şi sărace în calorii – 100 g de cireşe conţin numai 60 de calorii. Tot cireşele mai conţin o cantitate  mare de apă, ceea ce face din ele un ajutor de neânlocuit,  atunci când vrei să mai arunci din kg. în plus.

Zmeura

este, pe cât de delicioasă şi aromată, pe atât de utilă, atunci când vrei să arăţi senzaţional pe plajă. Asta, pentru că 100 g de zmeură are 52 de calorii. Zmeura este perfectă pentru slăbit,  pentru că reduce considerabil foamea, fiind folosită în tratarea obezităţii.

Fructele de pădure

(afine, coacăză, mure) aduc sănătate şi frumuseţe  organismului tău. Delicioase și pline de vitamine, majoritatea fructelor de pădure sunt eficiente pentru slăbit, deoarece au un conținut sărac în calorii, însă cele care au culoarea albastră sunt cele mai bune: coacăza  neagră(100 g conține 40 calorii), afinele (100 g de afine conțin 57 de calorii) sau murele (100 g de mure conțin 43 de calorii).

Vişinele

sunt savuroase, pline de sănătate  şi sărace în calorii, 100 g conțin 49 de calorii. Potasiul, pe care îl conţin aceste fructe, contribuie la furnizarea unei cantităţi de energie optime organismului, dar şi la arderea caloriilor, făcând adevărate minuni la reducerea ţesuturilor adipoase accumulate pe zonele problematice ale sileuetei tale.

Caisele

te ajută  în procesul de slăbire pentru că sunt și ele sărace în calorii, 100 g conținând 48 de calorii. Aceste fructe aromate se consideră ideale pentru slăbit, deoarece sunt bogate în fibre, majoritar insolubile, care absorb apa şi ajută la menţinerea senzației de saţietate.

Piersicile

te ademenesc, nu doar cu aroma lor ci şi cu propritetăţile benefice pentru siluetă. Ele au doar 43 de calorii/100 g, și calmeaza rapid senzaţia de foame, iar în acest fel, pierzi lent kilogramele în plus şi îţi menţii greutatea făra prea mari eforturi. Însă, piersicile au aceste proprietăţi, doar dacă le consumi în stare crudă.

Vara abia începe, dar vine în casa ta cu foarte multe fructe şi legume. Lasă la o parte mesele copioase ce îţi îngreunează şi urâţesc silueta şi optează pentru o alimentaţie sănătoasă. Consumă fructele în stare proaspătă, atât în salate, cât şi în iaurturi, fapt ce îţi va da mai multă energie, sănătate şi frumuseţe.

Alege-ţi costumul de baie potrivit siluetei tale!
Articolul anterior
Akord – dezgoliți de secrete
Articolul următor
Alte articole interesante