Adele a slăbit 19 kg, după ce a renunţat complet la un aliment

Adele a apărut cu o nouă siluetă la petrecerea de 33 de ani a prietenului său Drake. Invitații au rămas fără cuvinte. Artista de peste Ocean a slăbit 19 kg după ce s-a apucat de pilates şi a renunţat de tot la zahăr. Chiar Adele a glumit, recent, pe pagina sa de Instagram că „obişnuiam să plâng, acum transpir”.

separator
„Îi place la nebunie noua rutină. E un bonus că a slăbit. Prietenii ei se bucură că are un tonus bun şi îşi trăieşte viaţa din plin”, au declarat surse din preajma artistei.

Adele are un program de sport, consumă varză kale, bea ceai verde, pudră de cacao şi turmenic, care ajută la inhibarea senzaţiei de foame. De asemenea, artista a eliminat complet zahărul din regimul ei.Cu un an mai devreme, Adele a povestit că a renunţat la ceaiul negru, din care bea 10 căni pe zi, toate cu zahăr. „La fiecare cană puneam două cuburi de zahăr, ceea ce însemna 20 pe zi”, a declarat Adele, la aceea vreme, pentru a recunoaşte că, de când a redus drastic consumnul de zahăr, are mai multă energie. Pe atunci mai spunea că nu ar renunţa de tot la alimentul dulce, dar iată că acum l-a eliminat de tot din regimul ei.

sursa

Dramă într-o familie din Suceava, după ce gemenii nou-născuți au murit la spital. Ce au făcut medicii?
Articolul anterior
Diminuarea durerii și a disconfortului bebelușului în timpul dentiției
Articolul următor
Alte articole interesante