Andreea Raicu face yoga pe malul lacului

Andreea Raicu are o condiție fizică de invidiat, care se datorează modului sănătos de viață pe care îl duce vedeta. Alimentația sănătoasă, sportul, echilibrul psiho-emoțional sunt esențiale pentru bunăstarea organismului pe termen lung.

separator
De câțiva ani, vedeta practică yoga.

,,M-a făcut să mă conectez la corpul meu, să devin conștientă de ceea ce simt în fiecare moment, mi-a dat spațiu și timp să simt emoțiile netrăite. Zilnic mă ajută să fiu prezentă și atentă la tot ce se întâmplă în jurul meu. Sunt fericită că am fost deschisă, deși prima experiență nu a fost deloc plăcută”, a spus vedeta pe rețelele sociale.

Andreea a călătorit și în India pentru a învăța cum să adune energiile pozitive.

„Cred că ți s-a întâmplat să mergi într-un loc cu multă lume sau să te întâlnești cu o persoană și la plecare să te simți complet epuizat. Știu că ți-ai zis că e din cauza lor, că ți-au mâncat energia, ba chiar i-ai etichetat drept «vampiri energetici». Încerc în fiecare zi să fiu prezentă în fiecare moment ca să împiedic astfel de situații”, a mai spus ea.

Cardi B i-a cumpărat fiicei sale de 10 luni un colier cu diamante de aproape 200 de mii de dolari. Vezi cum arată bijuteria!
Articolul anterior
În Moldova începe implementarea proiectului SMURD 2, finanțat de UE cu susținerea IGSU al MAI din România
Articolul următor
Alte articole interesante