Cum slăbește nepoata Reginei Elisabeta înainte de nuntă?

Cum nunta va avea loc anul acesta, în toamnă, Prințesa Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, ca orice mireasă se pregătește intens pentru ziua cea mare. Iar în topul listei ,,de făcut până la nuntă” se află desigur slăbitul. Așa se face că prințesa a pus cap la cap planul prin care va ajunge la silueta dorită.

separator

Într-un interviu cu Harper`s Bazaar despre ziua cea mare, Prințesa Eugenie a mărturisit că s-a apucat deja de sport și că antrenamentul e nelipsit din rutina ei zilnică, chiar dacă presupune trezitul la 6:45.

”Merg în parc de la 7 la 8 dimineața. Fac circuite, pe care le iubesc căci sunt rapide: flotări, genuflexiuni cu săritură, fandări, tot pachetul. E mult mai bine, căci nu pot să alerg prea mult timp. Ori, merg alături de cea mai bună prietenă la o sală de sport”, a declarat viitoarea mireasă.

Eugenie are un program sportiv riguros, dar nu uită nici de alimentația sănătoasă, având o dietă corespunzătoare. Chris Wharton, personal trainerul cu care a lucrat în ultimii doi ani, a mărturisit că Eugenie n-a optat pentru vreo dietă drastică pentru a ajunge la kilogramele din prezent și nici nu o va face, căci își dorește o transformare naturală și sănătoasă.

”Oricine vrea să slăbească trebuie mai întâi să schimbe alimentația”, a declarat Chris Wharton.

 

 

Tatianele sunt astăzi sărbătorite!!! La mulți ani, tuturor femeilor care poartă acest nume
Articolul anterior
O mare artistă din Rusia s-a stins din viață
Articolul următor
Alte articole interesante