De ce nu se recomandă să administrezi Ibuprofen înainte și după antrenament

Recent, revista Medicine and Science in sports and exercise a realizat un studiu despre sportivii amatori și bicicliștii care iau pastile Ibuprofen înainte și după – și chiar și în timpul – antrenamentelor grele. Potrivit acestora, administrarea are drept scop de a avertiza în prealabil, apariția inflamației și a durerii ca urmare a efortului fizic. Totuși, înainte de a lua o pastilă, aflați că noile studii arată că Ibuprofen poate dăuna pregătirii, recuperării și chiar sănătății dumnevoastră în viitor.

separator

Cercetatorii au descoperit ca alergătorii care au luat 600 de miligrame de Ibuprofen înainte de cursă, de obicei se confruntă cu leziuni tisulare ca urmare a stresului oxidativ, comparativ cu cei care nu au luat nimic. Într-un alt studiu care implică bicicliști s-a constatat că ibuprofenul poate afecta organele interne. În cele din urmă, ca urmare a unor experimente cu animale s-a arătat că „Vitamina I“ este capabilă de a încetini procesul de recuperare după activitatea fizică.

În concluzie puteți să luați Ibuprofen numai atunci când vă prescrie medicul sau după un antrenament deosebit de greu, pentru a preveni dureri musculare. Sau poți să întrebuințezi produse anti-inflamatorii naturiste, cum ar fi ceaiul negru sua verde sau sucul de cireșe.

Ceaiul negru și verde are calități antioxidante naturale care reduc leziunile musculare și accelerează recuperarea.

Aveți grijă de sănătatea voastră!!!

Sursa

Există diferențe între copiii născuți prin cezariană și cei născuți pe cale naturală?
Articolul anterior
Alimentele pe care Meghan Markle nu are voie să le consume în timpul sarcinii
Articolul următor
Alte articole interesante