3 sfaturi simple pentru picioare sănătoase!

Oboseala survenită după o zi încărcată este inevitabilă, în special atunci când afară este cald. Dacă pe parcursul zilei ești nevoită să mergi mult, atunci durerile de picioare îți sunt cunoscute.

separator

Nu ignora aceste dureri și întreprinde măsurile necesare chiar de la primele simptome. Astfel eviți una dintre cele mai mari probleme ale picioarelor: bolile venoase. În lipsa sportului, circulația sângelui poate fi mai dificitară, fapt ce poate duce la apariția varicelor, tromboflebitelor și a celulitei. Pentru a preveni apariția acestor afecțiuni, urmează câteva sfaturi:

  1. 2Masează picioarele înainte de somn. Folosește laptele de corp sau uleiul hidratant. Sunf suficiente și 5 minute pentru fiecare picior pentru a preveni apariția varicelor.
  2. Plimbă-te lent, fără nicio grabă. O ieșire în parc va face bine întregului organism și cu siguranță vei avea un somn lininștit.
  3. Mergi desculță. Fie că ești la un picnic sau ai ieșit în parc, încearcă să mergi desculță. Pe lângă faptul că îți vei aminti de copilărie, vei avea și senzații din cele mai plăcute. Desigur, fii atentă pe unde calci!

alte Articole interesante