4 mituri despre pierderea în greutate!

Atunci când îţi doreşti să slăbeşti rapid şi uşor, începi să citești tot ce-ți cade sub mână doar pentru a afla reţeta “magică”. Însă nu toată informația despre slăbire este şi adevărată.

separator

Iată care sunt cele mai frecvente mituri despre pierderea în greutate:

Încrederea în etichete4 mituri despre pierderea în greutate!

Cauți pe toate etichetele valoarea nutrițională a alimentelor: câte grăsimi, câte zaharuri, câte calorii. În multe cazuri, însă, s-a dovedit că acestea nu sunt corecte. Din cauza anumitor directive europene, care impun un minim sau un maxim al anumitor nutrienți, se întâmplă des ca anumite companii să modifice  datele.

Alimentele împachetate sunt 100% sigure –sunt pasteurizate, fabricate în mediu steril. Însă pot exista și alte aspecte la care nu te gândești precum efectele secundare.

4 mituri despre pierderea în greutate!Dieta te ajută să pierzi din greutate – înainte de a te apuca de o dietă, trebuie să te gândești la alimentația ta zilnică: mănânci suficient de sănătos și de variat? Respecți orele de masă? Mănânci suficiente fructe și legume? O dietă lipsită de sport, de alimente sănătoase și apă nu va avea niciun efect.

O soluție ușoară: operaţia de micşorare a stomacului. Pentru anumite persoane este necesară. Însă, și în acest caz, alimentația sănătoasă este cea care trebuie urmărită. În caz contrar, aceste operații se vor dovedi a fi ineficiente după câțiva ani.

Sursa

Delia și-a făcut curcubeu pe cap!
Articolul anterior
După 19 ani de căsnicie, a aflat că soția lui era bărbat!
Articolul următor
Alte articole interesante