Are 60 de ani şi a fost declarată cea mai sexy bunică din lume. Care este secretul ei?

Are 60 de ani, doi copii şi doi nepoţi, însă acest lucru nu a împiedicat-o să cucerească un titlu de frumuseţe. Yazemeenah face furori pe reţelele de socializare, datorită condiţiei sale fizice fabuloase. La vârsta sa, femeia are corpul flexibil şi nu se sfieşte să se lase fotografiată în costum de baie.

separator

cea-mai-sexy-bunica-din-lume-1024x593Yazemeenah Rossi s-a născut în Corsica şi defilează cu succes de peste zece ani pe podiumuri. Femeia a dezvăluit în repetate rânduri că secretul tinereţii sale este dieta echilibrată, exerciţiile fizice, meditaţiile zilnice si duşurile reci.

yazemeenah-rossi-1024x571Yazemeenah plănuieşte să continue să fie model până la sfârşitul vieţii.

“Fericirea constă în a te bucura de fiecare zi, mai mult şi mai mult. E ca şi cum inima mea ar sta să explodeze de fericire în fiecare zi”, dezvăluia acum câteva luni  Yazemeenah într-un interviu pentru Daily Mail.

„O să fiu model până la sfărşitul vieţii mele. Dar nu este despre modelling, ci despre a observa şi a fi martor la frumuseţe, la energie, la energia care ne face să trăim. Pentru mine acest lucru este minunat, viaţa mea este simplă, locuiesc într-o casă micuţă de oaspeţi în Malibu pe care am închiriat-o, este foarte micuţă, însă văd oceanul în fiecare zi, iar acest lucru este luxul meu”,  a mai spus Yazemeenah.

cea-mai-sexy-bunica-pe-plaja-1024x573

sursa

Tragic! Un student de la Universitatea Tehnică a fost găsit spânzurat în apropierea unui bloc de studii
Articolul anterior
Victor Pictor: ”Visul meu este să ajung… un om liber de dogme sociale, pozitiv, neînfricat și liniștit”!
Articolul următor
Alte articole interesante