Arde caloriile în moduri inedite!

E

separator
xistă mai multe soluții eficiente, dar și interesante ce te pot ajuta să scapi de kilogramele în plus. Alergatul printre rafturi, grădinăritul, treburile casnice, săruturile și sexul, te vor face să dai jos cel puțin 300 de calorii.

Arde caloriile în moduri inedite!1.     Shoppingul

O sesiune de cumpărături poate avea efecte vizibile asupra siluetei, întrucât este imposibil ca eforturile depuse să nu ardă câteva grame. A fost demonstrat că în timpul unei sesiuni de shopping, consumăm 3,5 calorii pe minut.

2.    GrădinăritulArde caloriile în moduri inedite!

Fie că strângi frunzele căzute, că tai trandafirii sau tunzi peluza, aceste activități te vor ajuta să arzi 300 de calorii în 40 de minute.

Arde caloriile în moduri inedite!3.     Treburile casnice

Dacă ești o femeie casnică, să știi că poți arde calorii cu ajutorul activităților cotidiene. Dând cu mopul, ștergând praful sau călcând rufele poți da jos mai multe kilograme decât îţi imaginezi.

4.     SărutulArde caloriile în moduri inedite!

Studiile au arătat că sărutul poate arde între 2 și 6 calorii pe minut. Poate nu este atât de mult, dar dacă îl repeți de mai multe ori pe zi, ar fi o soluție, și încă una foarte plăcută.

Arde caloriile în moduri inedite!5.    Sexul

Un minut de sex arde  3,7 calorii. 40 de minute de sex are acelaşi rezultat ca şi o sesiune de exerciţii cardio. Deci, ajungem la concluzia că sexul este una dintre cele mai plăcute  şi eficiente metode de slăbit.

Fiica lui Costi Burlacu s-a lansat în muzică!
Articolul anterior
Nicoleta Nucă, eliminată de la X Factor!
Articolul următor
Alte articole interesante