De ce franțuzoaicele sunt suple? Iată secretele lor

Sunt frumoase, feminine și suple. Pentru a arăta mereu bine, franțuzoaicele duc un mod de viață echilibrat. Acestea-și iubesc corpul, așa că nu-l chinuie cu diete drastice și înfometări.

separator

Mâncarea- un angajament solemn. Acesta este, probabil, principalul secret al oricărei domnişoare din Franţa. Tratează mesele cu seriozitate şi, tocmai de aceea, nu consumă mâncăruri nesănătoase. Şi, poate vei avea tendinţa să spui că franţuzoaicele sunt obsedate de mâncare, dar diferenţa este că ele mănâncă doar mâncăruri scumpe, sănătoase şi nu în cantităţi mari. De cele mai multe ori, acestea iau prânzul şi cina în restaurante sau cafenele.

16626315-b06f9854c390efdd2e407503a43fe1d5-1471849630-650-61c904e9dc-1471933845

O franţuzoaică întotdeauna va alege mâncăruri de calitate. Ei bine, franţuzoaicele preferă mâncărurile rafinate, praspete şi selecte. Principiul este de a opta pentru mâncăruri scumpe şi bune decât pentru cele ieftine care nu-ţi pot satisface papilele gustative. De asemenea, franţuzoaicele întotdeauna vor merge pe principiul “Eşti ceea ce mănânci”.

O franţuzoaică va savura fiecare îmbucătură. Nu vei vedea vreodată vreo franţuzoaică să mănânce într-un ritm alert. Aceasta va savura fiecare îmbucătură şi va face mici pauze pentru a sta de vorbă cu persoana cu care se află la masă, profitând atât de gustul mâncării, cât şi de companie.

Nu se abţin de la nimic. O franţuzoaică ştie că foie gras şi brânza Brie sunt mâncăruri grase şi nu o pot ajuta să-şi menţină silueta, mai ales dacă mai consumă şi croissante şi pâine proaspătă de două ori pe zi. Însă, este conştientă de faptul că mai bine mănâncă câte puţin din ceea ce iubeşte decât să sufere complet după absenţa acelor mâncăruri.

Sunt foarte active.
Franţuzoaicele sunt pasionate să călătorească în munţi, să se caţere, să joace tenis, să alerge în parcuri, să schieze şi aşa mai departe. Pe lângă asta, merg foarte mult pe jos şi respectă un stil de viaţă sănătos.

Nu-şi pedepsesc corpul. Ei bine, femeile din Franţa sunt conştiente că nu trebuie să-şi pedepsească corpul şi că oricând pot cădea în altă extremă. Dacă într-o zi au consumat prea multe dulcuri, cu siguranţă nu se vor înfometa în următoarele zile pentru a ajunge la forma iniţială.


Află și alte secrete pe One.ro!

O femeie de 46 de ani și-a născut propriul nepot, pentru că fiica ei nu putea naște!
Articolul anterior
Jennifer Lopez și Casper Smart s-au despărțit
Articolul următor
Alte articole interesante