De ce nu slăbești, chiar dacă ai grijă ce mănânci!

Irina Gurgurov

Irina Gurgurov
instructor Unica Sport

Te întrebi de ce nu slăbești niciun gram chiar dacă nu consumi alimente interzise? Îți dezvălui 5 secrete de bază despre greșelile majore pe care le faci în timpul din timpul dietei.

1. Prima greșeală din cauza căreia nu slăbești este că alegi o dietă agresivă. De exemplu, timp de două săptămâni mănânci doar fructe sau orez fiert. E o dietă absurdă! Greșeala este că atunci când mănânci puține calorii, îți încetinești metabolismul. Iar când revii la alimentația ta obișnuită, organismul tău arde caloriile mult mai încet! În consecință te îngrași foarte repede!

2. Să sari peste micul dejun este o a doua greșeală și un obicei nesănătos. Aparent, ți-ar părea că reduci din calorii, dar riscul este o foame continuă pentru restul zilei. Acest lucru poate duce la gustări consumate haotic. De aceea, micul dejun bogat în proteine și fibre, savurat la maxim, cu o oră după ce te-ai trezit, te ajută să ai greutatea sănătoasă pentru mult timp.

3. Prea multe gustări este a treia greșeală atunci când vrei să slăbești. S-ar putea să numeri minuțios caloriile pentru fiecare masă, dar ce faci cu “firimiturile” din timpul zilei? Covrigeii din sertarul biroului, felia de tort de la petrecerea șefului, ciocolata oferită de prietenă. Dacă le aduni pe toate, acestea îți pot sabota și cea mai drastică dietă. Așadar, alege să mănânci după un orar bine pus la punct și exersează cu regularitate.

4. Ce-l de-al 4-lea secret este că poate consumi prea puține gustări. Dacă gustările nechibzuite între mese îți pun în pericol talia, atunci lipsa lor pot face același lucru. Dacă nu mănânci între mese, atunci vei mânca mai mult în timpul meselor obișnuite. Așa că fă-ți un obicei din a consuma gustări “sănătoase” ca alunele sau fructele uscate.

5. Ultimul secret pentru tine ca să obții rezultate frumoase este să mănânci alimente cu un conținut redus de grăsimi. “Low – fat”, este un concept care te poate păcăli amarnic atunci când ești la dietă. Te-aș sfătui să consumi produse în stare naturală, așa vei putea să numeri toate caloriile pe care le consumi.

Bomboana-deodorant. Invenţia unui cofetar bulgar asigură un miros corporal plăcut
Articolul anterior
Împachetarea cadourilor pas cu pas!
Articolul următor
Alte articole interesante