Exerciţiile pe care Bella Hadid le face zilnic pentru a se menţine în formă

Bella Hadid arată fantastic în orice ţinută, chiar dacă, potrivit ei, își mai permite și unele abateri alimentare. Secretul siluetei sale este un obicei pe care aceasta are grijă să îl repete în fiecare zi: mai multă mișcare și exerciții fizice.

separator

Într-un interviu pentru ediţia britanică a revistei Vogue, Bella a făcut o mărturisire neaşteptată: de fiecare dată când vine la Londra, îşi cumpără un burger și cartofi prăjiți.

„Faptul că sunt tot timpul pe fugă mă ajută să-mi menţin silueta, dar când călătoresc mănânc destul de prost. E un compromis pe care îl fac pentru confortul meu”, a mai spus ea.

Modelul a mai explicat că nu este slabă în mod natural și că îşi păstrează silueta pentru că munceşte mult şi are grijă să facă sport. Aproape că nu există zi în care aceasta să nu facă mişcare. Dacă e liberă dimineaţa, merge la piscină şi înoată, iar când are mai mult timp şi energie, preferă să facă exerciţii cardio la sală şi să-şi ridice pulsul, punând accentul pe toniferea braţelor şi a posteriorului.

Modelul a mărturisit că îi plac exerciţiile cardio, pe care le face zilnic câte 15 minute. Îi place să alerge, să facă yoga, Pilates şi să se plimbe pe străzile din New York, dar şi călăria, pe care o practică încă de când avea doar doi ani, relatează eva.ro.

alte Articole interesante