Hainele strâmte duc la formarea celulitei!

Îți pare că știi totul despre această afecțiune a pielii: tipul, cauzele apariției, metodele de tratament. Totuși, o bună parte din informația este falsă. Iată care sunt miturile și adevărurile despre pielea de portocală.

separator

Hainele mulate îți pot afecta aspectul pieliiHainele strâmte duc la formarea celulitei!

Într-adevăr ținutele prea strâmte afectează circulația sângelui. Acest lucru are un impact negativ asupra aspectului pielii. Hainele mulate pot duce la agravarea celulitei.

Celulita nu poate fi tratată

Fals. Sportul, alimentația rațională, orele de masaj combinate cu cremele anticelulitice te pot scăpa de celulită.

Celulita poate fi ereditară

A fost demonstrat că celulita poate fi o boală ereditară. Dar asta nu înseamnă că dacă mama ta a avut celulită, tu nu vei putea scăpa de ea. Dacă vei avea grijă de corpul tău și vei duce un mod de viață sănătos, celulita ar putea nici să nu apară.

Hainele strâmte duc la formarea celulitei!Exercițiile fizice te vor scăpa de celulită

Doar sportul nu te va scăpa definitiv de pielea de portocală. Prin sport, mușchii se tonifiază, se îmbunătățește circulația și se elimină excesul de lichid. Toate acestea duc la îmbunătățirea aspectului pielii. Combinându-l cu masaj și o alimentație corectă, ai putea scăpa definitiv de acest coșmar.

Femeile slabe au mai puțină celulităHainele strâmte duc la formarea celulitei!

Fals. Celulita este cauzată de retenția de lichide, dereglări hormonale, lipsa activității fizice, nu numai de surplusul de kilograme.

Fumatul agravează celulita

Fumul de ţigară afectează circulaţia şi producţia de colagen, iar pielea ta are de suferit. Ridurile premature sunt cauzate tot de fumat.

Prinţul Harry şi-a făcut testul de depistare a virusului HIV! Video
Articolul anterior
Mască pentru părul ars de la Dorina Gherganov!
Articolul următor
Alte articole interesante