A slăbit pentru că îi era ruşine să-și însoțească copiii la școală. Cum a reușit?

O femeie care cântărea 109 kilograme și-a schimbat stilul de viață și a slăbit spectaculos. Tânăra spune că îi era rușine să-și ducă fiicele la școală și să iasă în oraș.

separator

Deşi soţul său a susţinut-o tot timpul, încrederea ei se năruia cu fiecare zi, săptămână şi lună în care vedea că nu reuşeşte să schimbe ceva. Era ca o maşină care o luase la vale fără frâne, iar viteza creştea ameţitor.

,,Mark m-a încurajat tot timpul şi îmi spunea că nu contează câte kilograme am, el mă va iubi mereu. Dar eu nu mă mai simţeam fericită în pielea mea. Îmi era ruşine să mă dezbrac în faţa lui pentru că nu-mi plăcea ce vedeam când mă priveam în oglindă. Încrederea mea s-a prăbuşit şi mă simţeam cât de cât în regulă doar dacă purtam colanţi negri şi topuri foarte mari. E ciudat cum am ajuns să mă simt ca o străină lângă el. Suntem împreună de mult timp şi am avut mereu încredere în mine, dar la acea greutate nu mă mai simţeam bine”, a povestit Rebecca.

Rebecca era atât de ruşinată de aspectul ei fizic, încât ieşea foarte rar din casă şi evita să-şi mai ducă fiicele la şcoală. Dacă mergea timp de zece minute, se simţea epuizată. Când a refuzat să-şi ducă fetele la o cursă de alergare organizată la şcoală, de teamă că acestea vor deveni ţinta ironiilor colegilor din cauza sa, Rebecca a atins pragul critic al rezistenţei. Şi-a dat seama că a ajuns prea departe şi a decis să încerce să facă ceva.

Cu toată ambiţia de care era în stare atunci, şi-a impus să renunţe la dulciuri şi la gustările tentante, a ales o dietă echilibrată şi a început să facă exerciţii uşoare. „Am început să fac un pic de mişcare, puţin mers. Am slăbit uşor”, a explicat ea.

Încet, încet, cu multă răbdare, femeia a obţinut primele rezultate şi a prins curaj. După o perioadă în care şi-a pus la încercare hotărârea şi toată puterea fizică şi psihică, ea a izbutit să dea jos 26 de kilograme.

Acum, după ce a continuat amplul proces de transformare a stilului de viaţă, are o greutate de 63,5 de kilograme, iar fetele sale, Jessica (şase ani) şi Amelia (trei ani) sunt încântate de schimbarea pe care a reuşit-o. Rebecca îşi duce acum fetele la şcoală în fiecare zi şi le însoţeşte la joacă, în parc. E mult mai prezentă în viaţa lor şi reprezintă un model pozitiv pentru ele, scrie Daily Mail.

sursa

10 vedete care s-au întâlnit cu sosiile lor
Articolul anterior
Atenție, șoferi! Meteorologii au emis cod galben de ceață. Iată până când
Articolul următor
Alte articole interesante