Top 10 obiceiuri simple care te slăbesc!

Vrei să slăbești simplu și rapid, fără a ține diete drastice? Cercetătorii britanici susţin că există soluţii eficiente atunci când vrei să dai jos câteva kilograme.

separator
Top 10 obiceiuri simple care te slăbesc!

  1. Adaugă puţină scorţişoară în iaurt, în fiecare zi, pentru a arde grăsimile. Acest condiment este un puternic stimulent al metabolismului. O jumătate de lingură pe zi este suficientă pentru a slăbi un kilogram suplimentar în fiecare lună.
  2. Nu ezita să râzi. 10-15 minute de râs sănătos pe zi creşte cantitatea de energie consumată într-o săptămână cu până la 280 de calorii.
  3. Un pahar cu suc de morcovi în fiecare zi te va ajuta să slăbești două kilograme în 12 săptămâni. Sucul de morcovi este bogat în fibre şi substanțe care ajută la arderea grăsimilor.
  4. Făcând exerciţii fizice imediat după ce te-ai trezit, vei reuşi să arzi grăsimile mult mai repede. Vei pierde câte un kilogram suplimentar comparativ cu practicarea sportului la oricare altă oră.
  5. Feliază alimentele pentru a consuma cu 20% mai puţine calorii. Oamenii percep alimentele feliate cu 27% mai mari decât aceeaşi cantitate de alimente care nu sunt feliate şi îşi pun astfel în farfurie mai puţină mâncare.
  6. Bea ceai verde. Această băutură conţine o substanţă care reacţionează în combinaţie cu cafeina şi stimulează oxidarea grăsimilor cu peste 20%.
  7. Mănâncă un măr cu 15 minute înainte de fiecare masă. În acest fel, vei consuma, în medie, cu 187 de calorii mai puţin.
  8. Alege spanacul înaintea oricăror alte legume pentru prepararea salatelor. Spanacul are un conţinut dublu de fibre şi ajută organismul să proceseze grăsimile mult mai eficient.
  9. Folosește ulei de măsline în salate. Acizii graşi „buni” din uleiul de măsline activează o proteină care declanşează senzaţia de saţietate, împiedicând astfel mâncatul în exces.
  10.  Fă sex mai des. Vei reuşi să arzi 150 de calorii la fiecare 20 de minute. Mai mult, activităţile sexuale stimulează un hormon care influenţează metabolismul şi creşterea muşchilor.

Alimente care cresc reuşita copiilor la învăţătură
Articolul anterior
,,De la Iași la Chișinău, Să trăiască neamul meu!” – interpreta Marina Filipovici a lansat un frumos videoclip!
Articolul următor
Alte articole interesante