Vedetele autohtone care promovează modul sănătos de viață!

De la o vreme, vedetele postează pe site-urile de socializare tot ce fac în timpul zilei. Când se trezesc, unde iau micul dejun, ce fac cu prietenii, când merg la sală, la shopping sau în vacanță. Am urmărit postările vedetelor și le-am numărat pe cele care promovează sportul și alimentația sănătoasă!

separator

Olia Tira

Interpreta își modelează silueta datorită exercițiilor fizice și a dansului. Printre sutele de postări ale Oliei, deseori vedem imagini din sala de antrenament.

10418403_662370873839652_6592317881891982942_n Vedetele autohtone care promovează modul sănătos de viață! Vedetele autohtone care promovează modul sănătos de viață!

Kătălina Rusu

Pe Kătălina Rusu o poți vedea plimbându-se pe role, cu bicicleta sau mâncând fructe de mare. După poze, nu ne este de mirare că are doar 59 de cm la talie.

Vedetele autohtone care promovează modul sănătos de viață!
 
katalina rusu rusu cat

Irina Negară

Soția lui Adrian Ursu nu începe ziua fără un mic dejun sănătos. Aceasta a postat de nenumărate ori imagini cu terci, fructe proaspete și sucuri fresh.

Vedetele autohtone care promovează modul sănătos de viață! negara1Vedetele autohtone care promovează modul sănătos de viață!

Karizma

Karizma petrecea ore întregi în sala de antrenamente  în cadrul proiectului “Puterea dansului”. Interpreta nu a ezitat să pună poze și pe facebook. De asemenea, aceasta postează imagini cu mâncare sănătoasă.

Vedetele autohtone care promovează modul sănătos de viață! karizma

Diana Grigor

Fructele de mare și legumele se numără printre alimentele preferate ale Dianei Grigor. Atunci când este în vacanță, aceasta postează zeci de fotografii cu bucate.

grigor fructe de mare grigor grigor1

Xenia Deli

Datorită modului sănătos de viață Xenia Deli se poate lăuda cu o siluetă de milioane. Modelul nu-și afișează orele pe care le petrece la sala de sport, dar postează imagini de la ședințele de masaj.

Vedetele autohtone care promovează modul sănătos de viață! 988599_554541017918448_1127874741_n

Roxana

Roxana este persoana care optează pentru vacanțe petrecute în sânul naturii, la aer curat. Vedeta își afișează pe site-urile de socializare vacanțele la munte sau la mare. Aceasta postează imagini cu mâncare sănătoasă, dar și cu antrenamente de la sală.

Vedetele autohtone care promovează modul sănătos de viață! 10171695_1433807880203055_1515675025071293332_n roxana innot

Tatiana Heghea

Dacă îi urmărești activitatea, atunci îți dai bine seama că sucul fresh din fructe, bicicleta și sala de fitness sunt cei mai buni prieteni a interpretei.

Vedetele autohtone care promovează modul sănătos de viață! heghea biciheghea

Natalia Gordienko

Chiar dacă nu postează cele mai sănătoase alimente, blonda se laudă cu toate acrobațiile pe care le face la sala de dans.

Vedetele autohtone care promovează modul sănătos de viață! gordienkoVedetele autohtone care promovează modul sănătos de viață!

Text: Sorina Țurcanu

7 idei de manichiură pentru sărbătorile de iarnă!
Articolul anterior
A fost descoperită cea mai bună metodă de ardere a grăsimii abdominale! Încearc-o și tu
Articolul următor
Alte articole interesante