E din ce în ce mai slabă! Adele a topit mai multe kilograme în ultimele două luni

Adele a reușit să dea jos mai multe kilograme, artista afișând o siluetă tot mai slabă. Secretul slăbitului nu este doar regimul alimentar, artista apelând la exerciții fizice pentru a arăta impecabil.

separator
Cu toate că problemele din viața personală și-au pus amprenta asupra ei, divorțul de Simon Konecki a făcut-o pe Adele să se ocupe mai mult de propria persoană. În ultima perioadă, vedeta a trecut printr-o adevărată transformare din punct de vedere fizic, este din ce în ce mai slabă și pare că se simte mai bine ca niciodată.

O fotografie alături de formația Spice Girls atrage atenția asupra siluetei subțiri pe care Adele o afișează în ultima perioadă.

Apropiații artistei spun că pentru a scăpa de kilogramele în plus, Adele merge în mod constant la ore de pilates. Astfel, exercițiile o ajută să își îmbunătățească postura, flexibilitatea, dar și să scape de kilogramele în plus, până în prezent reușind să slăbească mai bine de 6 kilograme.

“Adele se simte bine în pielea ei și pentru moment, prioritatea ei este să fie o mamă bună pentru Angelo. Iubește noul său program de exerciții fizice și chiar funcționează în cazul ei. Este un bonus că a și slăbit câteva kilograme. Prietenele ei sunt bucuroase că s-a relaxat și că în sufletul ei sunt doar sentimente bune. Vede viața cu alți ochi.”, a spus o sursă apropiată artistei, potrivit thesun.co.uk.

sursa

O celebră tânără de la noi și-a ținut sarcina în secret până în luna a opta
Articolul anterior
Accident pe traseul Chișinău-Hâncești: doi soți și-au pierdut bebelușul nou-născut
Articolul următor
Alte articole interesante