A ajuns să poarte hainele din garderoba fiicei sale. Olesea Cârlan a slăbit cu 16 kilograme

Deși niciodată nu a cântărit mai mult de cât 73 de kilograme, Olesea Cârlan mereu și-a dorit să aibă silueta visurilor sale! Iar fiica ei, a fost cea, care mereu îi recomanda să țină diete pentru a obține careva rezultate.

Olesea recunoaște că a aflat demult despre Centrul Online de Nutriție și Sport ,, galinatomas.com”, însă niciodată nu a avut suficient curaj de a apela la ajutorul ambasadorilor . Toate acestea, până într-o bună zi! Atunci când a citit despre istoria de succes a Rodicăi Celpan, și-a luat inima în dinți, și imediat a contactat-o pe ambasadoarea sa Tatiana.

Și din acea zi a lunii august 2020, s-a început istoria ei…a Olesei. Datorită ghidării profesioniste, și adoptării unui stil de viață sănătos, Olesea a reușit să slăbească cu tocmai 16 kilograme.

,, SUNT CEA MAI FERICITĂ ” , ,,ACUM PORT ACELEAȘI HAINE PE CARE LE ARE ȘI FETIȚA MEA” , ,,SUNT MÂNDRĂ CĂ FETIȚA MEA, SE BUCURĂ DE MINE”, ce poate fi mai frumos decât aceste cuvinte? Ce te poate face mai fericit, decât ele?

Olesea a urmat un regim alimentar vitaminos, pe care l-a obținut din Cabinetul Personal. Protagonista noastră afirmă că datorită meniului personalizat, a reușit să obțină rezultatele absolut fantastice.

De asemenea și rubrica sportului a ajutat-o să slăbească eficient, și cel mai important…fără a ieși din zona sa de confort. Datorită unui singur click distanță, Olesea și-a monitorizat orele de sport în funcție de disponibilitatea ei pe parcursul zilei!

Datorită proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele ”, Olesea a adoptat un stil de viață sănătos, care acum îl împărtășește cu toți membrii familiei săi.

 Toate aceste lucruri, cumulate împreună, s-au dovedit că …. fac MINUNI! Iar totul în mare parte depinde de dorința fiecăruia din noi! Cel mai important este, să nu ne dorim să slăbim, dar și să ADOPTĂM UN STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS!

Încă mai stai pe dubii? Atunci solicită o consultație absolut gratuită pe www.galinatomas.com, și visul tău, va deveni realitate..pentru că…

EU CRED ÎN TINE, EU ȘTIU CĂ TU POȚI !

Prințul Harry: Moștenirea de 13 milioane dolari de la mama m-a ajutat. Familia regală nu mi-a mai dat bani
Articolul anterior
Cum reușește să se mențină calmă în perioada sarcinii cu cel de-al 8-lea bebeluș. Marina Cârnaț a dezvăluit care sunt sfaturile ei
Articolul următor