Galina Tomaș și Dinu Dabija despre cea de-a IX-a ediție a Taberei de Detox

Vrei să ai parte de o mini – vacanţă de vis dedicată întineririi, sănătăţii, vindecării şi autodescoperirii? Atunci vino cu familia pe data de 5, 6 și 7 iulie la ce-a de-a noua ediție a Taberei de Detox și Relaxare cu Galina Tomaș și Dinu Dabija. Reamintim, că pe toată perioada taberei, de vineri până duminică, veți avea parte de mișcare în aer liber, drumeție în arta detoxului și meniu format doar din sucuri de legume, fructe şi seminţe, în combinaţii speciale preparate cu ajutorul storcătorului de nutrienți Nutribullet, care este și partenerul general al Taberei de Detox și Relaxare.

separator

Totodată, toate bunătățile culinare vor fi pregătite cu folosirea apei restrucuturate Kangen, cu o putere mare de hidratare și infiltrare în organism. Și de această datăprogramul Taberei de Detox are multiple abordări: sănătate, nutriţie, detox, managementul greutăţii şi al stresului, recalibrare energetică, anti-aging, wellness și prevenție.

Partenerii proiectului: magazinul de haine FLO, Nutribullet Moldova, Kangen Royal, Unica Sport și partener media unica.md. 

Unde?

Pensiunea turistică Eco Vila de la Orheiul Vechi

Prețurile:

2 zile – 119 euro

3 zile – 149 euro

Lista de înscrieri în Tabăra de Detox  este încă deschisă şi puteţi contacta organizatorii zilnic la acest număr de telefon – 0 (61) 04 15 15.

Olga Manciu, într-o discuție sinceră: ,,Să iubim toate desenele pe care ni le lasă copiii”
Articolul anterior
Un tânăr a murit în drum spre spital, după ce a intrat băut în lacul din parcul ,,La izvor”
Articolul următor
Alte articole interesante