Instructoarea Unica Sport Irina Guzun și-a încheiat activitatea! Mesaj emoționant din partea Galinei Tomaș

Săptămâna trecută instructoarea Unica Sport Elat Irina Guzun a anunțat că își încheie activitatea. Timp de 12 ani de zile, grație activității sale excepționale, sute de femei au slăbit și au ajuns la rezultate extraordinare, mai ales în cadrul proiectelor ”Miss Unica Sport” și ”Slăbește Sănătos”. Nutriționista și fondatoarea Unica Sport Moldova Galina Tomaș a susținut-o mereu în toate începuturile sale și i-a adresat un mesaj emoționant.

separator

”A fi antrenor de succes se învață! Instructoarea Unica Sport Irina Guzun-Uțica a dat dovadă de perseverență și forță interioară ca să reușească în activarea sa de SUCCES. Fiind ghidată de Stella Croitor, partener filialele UNICA Sport Elat si Independenței, timp de 12 ani a ajutat sute de femei să slăbească sănătos și cu siguranță performanțele activității sale vor continua oriunde se va afla. Acum, Irina a luat decizia de a-și încheia activitatea, pentru a fi alături cu cei dragi.  Tu știi Irina, eu te iubesc foarte tare și mereu te voi susține, iti sunt recunoscatoare pentru tot, iar ușile Unica Sport vor fi mereu deschise pentru tine! Ești superbă și te cuprind cu drag!, a scris Galina Tomaș pe pagina oficială de pe Facebook.”

Mult succes în continuare Irina! Să știi că mereu vei fi una dintre cele mai bune instructoare de sport din țara noastră! 

Un autocar plin cu moldoveni a intrat într-un copac, în România. Șoferul ar fi adormit la volan
Articolul anterior
Dana Markitan, pe scena de la „Vocea României”! Moldoveanca a interpretat piesa ,,Arlecchino” a Allei Pugachiova
Articolul următor
Alte articole interesante