Webinar GRATUIT: Redescoperă-te: Slăbește pentru tine, nu pentru plajă!

De câte ori ți-ai zis la un moment dat ,,gata, mă apuc să dau jos kilogramele în plus” și ai eșuat în a merge spre scopul tău? Asemenea situații sunt frecvente și să știi că nu porți nicio vină. Adevărul este că, poți face totul mult mai ușor atunci când ai un ajutor în această direcție, și bineînțeles mai multă susținere și motivație!

separator

Cum obții motivație atunci când vrei să slăbești? Cum să te menții pe termen lung după ce slăbești? ​​​​​​​Probabil știai că cel mai important lucru nu este doar să slăbești și să ajungi la greutatea dorită, ci și să o menții pentru tot restul vieții tale. Da, e posibil să scapi de kilogramele nedorite cât mai curând și să te menții suplă, sănătoasă și plină de energie!

Participă la webinarul tematic gratuit cu nutriționista Galina Tomaș și află cum te motivezi să începi procesul de remodelare corporală chiar imediat după webinar!

Acum vei descoperi secretul succesului de după cortină! În cadrul webinar-ului interactiv vei afla exact care sunt pașii necesari pentru a ajunge la scopul tău!

Invitat special: Valerica Chetrari

Valerica a reușit să slăbească peste 34 de kg și a devenit ghidul ediției a 11-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele’’. Vei afla în cadrul webinar-ului ce a motivat-o să o facă, dar și cum se vor desfășura cele 10 săptămâni de proiect, cel mai complex program de remodelare corporală în care ai ocazia să îți vinzi kilogramele slăbite!

Galina Tomaș și Centrul Online de Nutriție și sport au pregătit și o surpriză specială! Dar, atenție – surpriza este doar pentru cei prezenți la webinar!

Așadar, nu rata această ocazie ce-ți poate aduce schimbarea la care ai visat de mult timp și înregistrează-te AICI, chiar acum, la webinarul gratuit și fii prezentă la eveniment!

Data evenimentului: 22 septembrie, ora 20.00 (ora Moldovei). Află mai multe detalii în video:

Actrița Chrissy Metz a slăbit 45 de kg, în cinci luni

Cunoscută pentru rolul ei emblematic din serialul de la NBC „This Is Us”, actrița a fost pe deplin deschisă despre călătoria ei de slăbire din viața reală, la fel ca personajul ei din dramă, Kate Pearson. În timp ce era o actriță de succes, Metz se gândea constant la lupta ei continuă cu greutatea. Această luptă a dus în cele din urmă la eliminarea a 45 de kg.

First Look at Chrissy Metz hosting Meet Your Makers Showdown! -

Deși Metz nu mai lasă greutatea să interfereze cu succesul ei, a fost o călătorie lungă pentru ea să se simtă confortabil în pielea ei. În timpul eforturilor ei de slăbire, ea a făcut câteva schimbări în stilul de viață pentru a ajuta la pierderea kilogramelor. Potrivit People, Metz a slăbit 45 de kilograme mâncând mai puțin și făcând mai multă mișcare.

„Tot ce am făcut a fost să mănânc o dietă de 2.000 de calorii și să merg 20 de minute pe zi”, a spus ea pentru People.

Dezechilibrul caloric este cauza numărul unu a creșterii în greutate. În esență, dacă mănânci mai multe calorii decât arzi, atunci vei ajunge să te îngrași. Mai ales în zilele noastre, avem tendința de a mânca alimente procesate mai bogate în calorii și mai puține alimente integrale. Stăm mai mult pe scaun, ceea ce nu ajută la scăderea în greutate. De aceea, consumul unui număr mai mic de calorii și mișcarea, chiar și pentru o perioadă scurtă, pe parcursul zilei pot fi benefice pentru pierderea în greutate.

Este important să te concentrezi pe calitatea și cantitatea alimentelor.

Chrissy Metz Weight Loss 2022: Can A Plus Size Actress Do It? - Daily Hawker

Slăbirea lui Metz s-a întâmplat rapid, în decurs de 5 luni. Ea a avut nevoie să slăbească pentru a ajunge în lumea filmului. De atunci, din fericire, ea a devenit mai atentă cu corpul ei, concentrându-se pe a fi sănătoasă pentru ea însăși, nu pentru mass-media.

Chrissy Metz și-a dorit să-și schimbe complet viața

Metz a spus pentru publicațiile internaționale că ia măsuri pentru a pierde în greutate. Cu toate acestea, ea clarifică că opririle de-a lungul călătoriei sale de pierdere în greutate nu sunt pentru nimeni, în afară de ea însăși.

„Vreau să am un corp în formă, sănătos și să nu fiu pusă într-o cutie. Nu vreau să fiu limitată de nimic”, spunea Metz în interviu.

sursa

Aura slăbește împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport

Ne apropiem cu pași rapizi de cel mai așteptat eveniment al acestui sezon: Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”!

În calea spre remodelarea corporală, alături de tine este și artista  Aura, care zi de zi alege meniurile sănătoase din Cabinetul Personal, iar diminețile le începe cu antrenamentele create de specialiștii Centrului Online de Nutriție și Sport.

Ardem de nerăbdare să ne vedem cu tine la Webinarul GRATUIT, iar până atunci îți propunem să afli la ce etapă se află Aura după o săptămână de proiect! Video:

Simți și tu vibrațiile transmise de Aura? Deoarece noi suntem plini de încântare, întrucât ne așteaptă un LIVE exclusiv cu istorii de succes, invitați speciali, surprize și emoții.

Vrem să îți dăruim EMOȚII, pentru că tu ești ceea ce simți!

Înregistrează-te acum

Iar dacă dorești o consultație gratuită, dă click pe acest link și Ambasadorul te va contacta!

Cu drag Centru Online de Nutriție și Sport! Fii gata să fii surprins și motivat!

Aura alege stilul sănătos de viață alături de Centru Online de Nutriție și Sport

Află de ce interpreta Aura a decis să slăbească împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport, care este motivația ei și rezultatele la care dorește să ajungă în video de mai jos.

Deoarece a ales calea SĂNĂTĂȚII în Centru Online de Nutriție și Sport, am avut o discuție sinceră cu minunată interpretă, în care și-a dezvăluit scopurile și aspirațiile în a deveni cea mai bună versiune a sa. 

Află istoria ei, cum a decis să facă acest pas, în acest video!

Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”  va fi cu adevărat deosebită, fiind că alături de Galina Tomaș va fi și coprezentatoarea, artista Aura!

Înregistrează-te cât mai curând la Webinarul GRATUIT , pentru că locurile sunt LIMITATE, iar informația pe care o vom oferi – enorm de valoroasă.

Accesează link-ul: https://event.webinarjam.com/register/

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

Tany Vander a dat o petrecere cu fast, pentru fiul ei care a împlinit 6 luni. Video!
Articolul anterior
Tânăra care a condus automobilul cu coapsele, pe o stradă aglomerată din Capitală, este căutată de poliție
Articolul următor