Webinar GRATUIT: Redescoperă-te: Slăbește pentru tine, nu pentru plajă!

De câte ori ți-ai zis la un moment dat ,,gata, mă apuc să dau jos kilogramele în plus” și ai eșuat în a merge spre scopul tău? Asemenea situații sunt frecvente și să știi că nu porți nicio vină. Adevărul este că, poți face totul mult mai ușor atunci când ai un ajutor în această direcție, și bineînțeles mai multă susținere și motivație!

separator

Cum obții motivație atunci când vrei să slăbești? Cum să te menții pe termen lung după ce slăbești? ​​​​​​​Probabil știai că cel mai important lucru nu este doar să slăbești și să ajungi la greutatea dorită, ci și să o menții pentru tot restul vieții tale. Da, e posibil să scapi de kilogramele nedorite cât mai curând și să te menții suplă, sănătoasă și plină de energie!

Participă la webinarul tematic gratuit cu nutriționista Galina Tomaș și află cum te motivezi să începi procesul de remodelare corporală chiar imediat după webinar!

Acum vei descoperi secretul succesului de după cortină! În cadrul webinar-ului interactiv vei afla exact care sunt pașii necesari pentru a ajunge la scopul tău!

Invitat special: Valerica Chetrari

Valerica a reușit să slăbească peste 34 de kg și a devenit ghidul ediției a 11-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele’’. Vei afla în cadrul webinar-ului ce a motivat-o să o facă, dar și cum se vor desfășura cele 10 săptămâni de proiect, cel mai complex program de remodelare corporală în care ai ocazia să îți vinzi kilogramele slăbite!

Galina Tomaș și Centrul Online de Nutriție și sport au pregătit și o surpriză specială! Dar, atenție – surpriza este doar pentru cei prezenți la webinar!

Așadar, nu rata această ocazie ce-ți poate aduce schimbarea la care ai visat de mult timp și înregistrează-te AICI, chiar acum, la webinarul gratuit și fii prezentă la eveniment!

Data evenimentului: 22 septembrie, ora 20.00 (ora Moldovei). Află mai multe detalii în video:

Tany Vander a dat o petrecere cu fast, pentru fiul ei care a împlinit 6 luni. Video!
Articolul anterior
Tânăra care a condus automobilul cu coapsele, pe o stradă aglomerată din Capitală, este căutată de poliție
Articolul următor
Alte articole interesante