Lilu a dezvăluit secretele siluetei de invidiat. Cum se menține în formă?

Cum reușește Lilu să trezească admirația tuturor femeilor pentru corpul ei zvelt și tonifiat, chiar dacă a trecut prin două sarcini și este deja mămică a doi copii? E adevărat că prezentatoarea TV a fost înzestrată de la mama natură cu gene bune, o spune chiar ea, dar să nu credeți că aceste calități nu necesită un stil activ de viață, practicarea cu regularitate a exercițiilor fizice și un regim alimentar echilibrat și corect.

separator
Lilu le-a dezvăluit admiratoarelor sale, pe pagina sa de Instagram, cum se menține în formă:

,,CE DIETE ȚIN? CE MÂNANC? Fetelor, am mai scris despre asta, dar tot primesc mesaje de genul – cum de ai așa silueta.
1. In mare parte am noroc de GENE bune, și mama și tatăl meu arata și se simt minunat la vârsta care o au.

2. Beau cel puțin un litru de APA pe zi. De când am sticla și in fiecare dimineața o umplu cu apa de la filtru – beau mereu. Așa ajut metabolismul sa scoată toxinele din organism.

3. DEJUNUL e sfânt. Macar un ou fiert, dar mereu dau ceva “de lucru” stomacului.

4. GUSTARI – mereu in torbele mele găsești, mere sau banane sau nuci hidratate, morcov. Ca atunci când ajung acasă sa nu fiu flamandă și sa bag multe in mine. Și nici nu sunt tentată de atâtea “oferte” oricum îmi permit și eu când am pofte sa iau vreun burger sau aripioare picante.

5. PILATES – de când l-am descoperit sunt incantata de modul cum s-a întărit corpul, cum s-au reliefat Mușchii și cât de echilibrata fizic și emoțional sunt. O investiție buna in viitor – decât sa plătesc pe urma operații scumpe și tratamente chinuitoare – mai bine primesc placere de la sport și sunt in forma mereu.

6. SOMNUL – cât as vrea sa ma pot bucura de el cât mai mult timp… dar. DA, orele de somn sunt foarte importante pentru corpul, mintea și sufletul nostru – încercați sa va oferiți șansa de a va odihni calitativ, fără telefoane macar juma de ora înainte de somn. Cu o carte veți adormi mult mai bine.

7. ACCEPTAREA ȘI IUBIREA. Corpul nostru are nevoie de emoții pozitive, simte și el nevoia de dragoste – oferiți-va complimente cât mai desc o sa vedeți cum se transforma văzând cu ochii, exact ca o femeie/domnișoara atunci când este îndrăgostită și e iubita. De ce ii iubim pe altii dar pe noi nu suntem in stare.

8. SCUZE. Sunt multe. Ele nu ne fac decât sa ne îngropăm in depresie. Nu e nevoie de Scuze e nevoie de Motivare.

9. Femeile care au NĂSCUT – pot arata mult mai bine decât multe dintre domnișoare. Corpul femeii după naștere e mult mai grațios și armonios, trebuie doar descoperit.

10…. scrie tu, continua tu”.

Lilu se mândrește cu silueta ei suplă și corpul său grațios și plin de energie.

Regina Elisabeta a II-a a promulgat acordul de ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană
Articolul anterior
Un bebeluș de două luni a fost găsit abandonat în curtea unui bloc din Chișinău
Articolul următor
Alte articole interesante