A reușit să slăbească 34 de kilograme timp de câteva luni

La vârsta de 33 de ani, Svetlana Gorceag a ajuns să cântărească 112 kilograme. Ceea ce acum, este un lucru de neimaginat, după ce a reușit să slăbească 34 de kilograme. În timpul schimbării majore din viața sa, Svetlana a înțeles că: e mult mai greu să slăbești decât, din start, să adopți un stil de viață sănătos și să-ți menții silueta.

separator

Contabil-șef și mamă a trei copii, la un moment dat, și-a zis că lucrurile trebuiesc schimbate. În această ordine de idei a ajuns la Unica Sport Atrium. Și-a mărturisit scopul instructorului Angela Rotari și, în decurs de mai multe luni, cot la cot au muncit pentru obținerea rezultatului dorit.

„Din lună în lună, înregistram rezultate tot mai bune. Atunci mi-am zis că ar fi bine să mă înregistrez în concursul Miss Unica Sport 2018 ”.

Zis și făcut! Așa s-a văzut Svetlana înregistrată în cursa de luptă cu kilogramele în plus.

„De la început a fost foarte, foarte greu. Cea mai mare problemă pe care urma să o depășesc a fost adaptarea cu alimentația echilibrată și sănătoasă ”.

Dar și la acest capitol, Svetlana s-a descurcat cu brio. Lucru pe care l-a înțeles cu certitudine este că, e mult mai greu să slăbești decât, din start, să adopți un stil de viață sănătos și să-ți menții silueta.

„Nu am timp – este doar o scuză. Nu-mi va reuși – scuză. Voi începe de maine – scuză, iar scuzele nu ard calorii. De aceea, fetelor, acționați ”, insistă Svetlana.

A ajuns printre finalistele concursului și a obținut titlul Miss Grație Unica Sport 2018.

Acum, cu o nouă siluetă, femeia spune că se simte foarte bine.

„Când a văzut pozele pentru concurs, soțul nu m-a recunoscut. Îmi spunea: /Aceasta ești tu? Nu poate să fie!/.”

Partenerii noștri
Author Unica Sport
Adresa: mun. Chișinău
Tel.: 068752223
Email:office@unicasport.md
Facebook: https://www.facebook.com/UnicaSportMoldova/
Video viral. Un tânăr patinează pe gheața formată pe carosabil
Articolul anterior
Supă grecească de pui cu lămâie! O rețetă care te încălzește în zielele răcoroase
Articolul următor
Alte articole interesante