Acestea sunt cele mai bune alimente pentru zilele de detoxifiere

Zilele de detoxifiere sunt foarte importante atunci când vrei să slăbești, dar și în cazul în care vrei să fii sănătoasă. Așa că specialiștii în nutriție au o listă de produse pentru tine.

separator

Produsele lactate de exemplu sunt benefice pentru organism, dar în special chefirul. Acesta îmbunătăţeşte digestia şi flora intestinală și întăreşte sistemul imunitar. Persoanele care ţin cure de detoxifiere cu acest produs ajung să piardă mai uşor în greutate fără a simţi nevoia de a mânca.

Brânza de vaci este și ea un aliment foarte sănătos şi vă poate ajuta să slăbiţi eficient, dacă este inclusă în alimentaţia zilnică. Este unul dintre alimentele cu cel mai mare aport de proteine – nutrienți esențiali în curele de slăbire.

Un alt aliment excelent în cura de slăbire, spun specialiștii, este dovlecelul şi asta pentru că are foarte puţine calorii. În plus conţine vitaminele A și E, și acizi grași omega-3 care stimulează absorbția de grăsimi solubile. Leguma are capacitatea de a tăia senzația de foame şi este o excelentă sursă de vitamine!

Dacă ai o favorită şi crezi că ea merită să câştige proiectul „Serviciul de Slăbit Sănătos” susţine-o cu votul tău.

STYLE STUDIO (Hair stilist Ion Țurcan)
Adresa: str. V. Alecsandri 141 (colt str. Alexandru Hajdeu), Chişinău
Tel: +373 22 260883
Mob.: + 373 79 600049
E-mail: info@stylestudio.md
Web: www.stylestudio.md
Beauty House Salon (Make-up Artist Gabriela Ciubară)
Adresa: str. București 98 (Lazo), Chişinău
Tel: +373 22 840404

Din cauza unui produs de machiaj a rămas paralizată!
Articolul anterior
Loțiune naturistă care luptă contra căderii părului!
Articolul următor
Alte articole interesante