Vrei să slăbești sănătos? Iată ce analize medicale trebuie să dai

Participantele proiectului Slăbește Sănătos sunt deja în drum spre corpul perfect. Însă deoarece echipa centrului de nuntriție știe că mai presus de toate cea mai importantă este starea de sănătatea a acestora, împreună cu laboratorul Alfa Diagnostica le-am supus unui control medical extrem de important înainte de a începe un regim sănătos, ce include meniu diferit și multă activitate.

Te sfătui și pe tine, cea din fața ecranului care vrea să ajungă la kilogramele mult visate și corpul dorit să le urmezi exemplu!

Mulțumim partenerului: Alfa Diagnostica

A slăbit 18 kilograme. Cum a reuşit această performanţă şi cu ce s-a ales după

-15 kg sunt rezultatele celei care a ajuns pe piedestal în proiectul Slăbește Sănătos. Însă ne putem lăuda cu rezultate frumoase la toate participantele proiectului.
Iar noi am ajuns la final de proiect. Cu rezultate de toată mândria participantelor, a ambasadorilor și desigur a nutriționistei Galina Tomaș.

#sfatuldeslăbit: nutriționiștii îți spun de ce nu e bine să combini cafeaua cu lactatele

Suntem pe ultima sută de metri până când vom afla cine este cea care va fi desemnată Miss Slăbește Sănătos Online. Sunt deja 4 luni de când 6 femei muncesc zilnic pentru ași vedea visul cu ochii – un corp frumos sculptat, sănătate de invidiat și un mod sănătos de viață. 4 luni care a făcut din 6 femeie din toată țara să devină un exemplu că totul este posibil atunci când este dorință. Dar, rezultatele vin doar atunci când este susținere, când sunt oamenii sunt gata să-ți ofere un sfat și ajutor la orice oră, iar această susținere au fost ambasadorii centrului de Nutriție Galina Tomaș. Ce combinații alimentare sunt excluse în un proces de slăbire, ce înseamnă o motivație corectă și ce să faci pentru a uita de kilogramele nedorite afli chiar de la participantele proiectului și ambasadorii lor!

#sfatuldeslabit: cele 4 Analize de care ai nevoie ca sa slăbești sănătos

Te-ai întrebat de ce oare orice medic (inclusiv nutriţionistul) îţi cere chiar de la prima consultaţie să faci o listă lungă de analize? Și la sigur dacă vine vorba de medicul de familie sau la un specialist în domeniu, este de înţeles, are nevoie de informaţii „din interior” pentru un diagnostic… Dar medicul nutriţionist de ce ar avea nevoie de ele pentruați face regimul alimentar?

Ei bine, pentru nutriţionist, analizele reprezintă „cărămizile” care construiesc fundaţia şi pereții de rezistență al unui regim alimentar personalizat. Iar în acest video am decis să îţi prezint cele 4 analize extrem de necesare şi motivele pentru care fiecare dintre ele este atât de importantă.

Alfa Diagnostica – https://alfalab.md/ro/

Nunta ca la Negureni, la nimeni! Mirii și oaspeții s-au distrat pe cinste în curtea casei, lângă piscina cu palmieri, iar ploaia le-a făcut amintiri pentru toată viața
Articolul anterior
Mai mulţi şoferi din Capitală şi-au găsit mașinile cu anvelopele sparte
Articolul următor