#sfatuldeslăbit: Galina Tomaș ne spune cum slăbești mâncând mai mult

Despre relația dintre alimentație și slăbit se vorbește enorm de mult și chiar pe internet găsești zeci sau chiar sute de metode “minune” care ne-ar ajuta să ne trăsformăm corpul. Doar că aproape toate au ceva în comun, promovatul mâncatului puțin și drastic.

Din păcate, asta este și greșeala care au făcut-o fetele din sezonul acesta al proiectului Slăbește Sănătos Online, se apucau să țină diete stricte – și după primele 3-4 kilograme slăbite, le puneau extrem de repede înapoi. Secretul unui regim alimentar sănătos constă în alimentația echilibrată, în lipsa restricțiilor drastice și a mișcării. În episodul de astăzi nutriționista Galina Tomaș a analizat frigiderul participantelor, a venit cu sfaturi și a explicat cum acestea slăbesc mâncând.

A slăbit 18 kilograme. Cum a reuşit această performanţă şi cu ce s-a ales după

-15 kg sunt rezultatele celei care a ajuns pe piedestal în proiectul Slăbește Sănătos. Însă ne putem lăuda cu rezultate frumoase la toate participantele proiectului.
Iar noi am ajuns la final de proiect. Cu rezultate de toată mândria participantelor, a ambasadorilor și desigur a nutriționistei Galina Tomaș.

#sfatuldeslăbit: nutriționiștii îți spun de ce nu e bine să combini cafeaua cu lactatele

Suntem pe ultima sută de metri până când vom afla cine este cea care va fi desemnată Miss Slăbește Sănătos Online. Sunt deja 4 luni de când 6 femei muncesc zilnic pentru ași vedea visul cu ochii – un corp frumos sculptat, sănătate de invidiat și un mod sănătos de viață. 4 luni care a făcut din 6 femeie din toată țara să devină un exemplu că totul este posibil atunci când este dorință. Dar, rezultatele vin doar atunci când este susținere, când sunt oamenii sunt gata să-ți ofere un sfat și ajutor la orice oră, iar această susținere au fost ambasadorii centrului de Nutriție Galina Tomaș. Ce combinații alimentare sunt excluse în un proces de slăbire, ce înseamnă o motivație corectă și ce să faci pentru a uita de kilogramele nedorite afli chiar de la participantele proiectului și ambasadorii lor!

#sfatuldeslabit: cele 4 Analize de care ai nevoie ca sa slăbești sănătos

Te-ai întrebat de ce oare orice medic (inclusiv nutriţionistul) îţi cere chiar de la prima consultaţie să faci o listă lungă de analize? Și la sigur dacă vine vorba de medicul de familie sau la un specialist în domeniu, este de înţeles, are nevoie de informaţii „din interior” pentru un diagnostic… Dar medicul nutriţionist de ce ar avea nevoie de ele pentruați face regimul alimentar?

Ei bine, pentru nutriţionist, analizele reprezintă „cărămizile” care construiesc fundaţia şi pereții de rezistență al unui regim alimentar personalizat. Iar în acest video am decis să îţi prezint cele 4 analize extrem de necesare şi motivele pentru care fiecare dintre ele este atât de importantă.

Alfa Diagnostica – https://alfalab.md/ro/

Fatemeh Khanum, prințesa cu mustață care era considerată un etalon al frumuseții
Articolul anterior
Povestea fetelor care au fost încurcate la maternitate. Ce s-a întâmplat cu Ira și Anya, după 21 de ani
Articolul următor