#SlabesteOnline: începe lupta kilogramelor în plus! Iată cine sunt cele 6 participante care sunt gata să slăbească chiar și 30 de kilograme

Pentru că primim sute de mesaje și pentru că știm cât de important este pentru multe din femeile de acasă să obțină un corp frumos și sănătos, am repornit proiectul care pe parcursul multor ani a schimbat destinele a sute de femei acum în varianta online – Slăbește Sănătos ONLINE împreună cu Galina Tomaș.

Din cele peste 200 de participante care s-au înscris în această cursă, am ales 6 norocoase care timp de 3 luni vor munci zi de zi pentru un corp sănătos și frumos sculptat. Voi, cele de acasă puteți urma pașii pentru a obține rezultatul dorit, împreună cu participantele proiectului. Vă rugăm să ne scrieți în comentarii întrebări ce țin de remodelarea corporală. Sustineți cu un like participantele, pentru că împreună putem reuși, împreună putem dezbate mituri, spulbera frici și putem fi ambasadorii modului sănătos de viață.

Mulțumim partenerilor:

Linella

Alfa Diagnostica

A slăbit 18 kilograme. Cum a reuşit această performanţă şi cu ce s-a ales după

-15 kg sunt rezultatele celei care a ajuns pe piedestal în proiectul Slăbește Sănătos. Însă ne putem lăuda cu rezultate frumoase la toate participantele proiectului.
Iar noi am ajuns la final de proiect. Cu rezultate de toată mândria participantelor, a ambasadorilor și desigur a nutriționistei Galina Tomaș.

#sfatuldeslăbit: nutriționiștii îți spun de ce nu e bine să combini cafeaua cu lactatele

Suntem pe ultima sută de metri până când vom afla cine este cea care va fi desemnată Miss Slăbește Sănătos Online. Sunt deja 4 luni de când 6 femei muncesc zilnic pentru ași vedea visul cu ochii – un corp frumos sculptat, sănătate de invidiat și un mod sănătos de viață. 4 luni care a făcut din 6 femeie din toată țara să devină un exemplu că totul este posibil atunci când este dorință. Dar, rezultatele vin doar atunci când este susținere, când sunt oamenii sunt gata să-ți ofere un sfat și ajutor la orice oră, iar această susținere au fost ambasadorii centrului de Nutriție Galina Tomaș. Ce combinații alimentare sunt excluse în un proces de slăbire, ce înseamnă o motivație corectă și ce să faci pentru a uita de kilogramele nedorite afli chiar de la participantele proiectului și ambasadorii lor!

#sfatuldeslabit: cele 4 Analize de care ai nevoie ca sa slăbești sănătos

Te-ai întrebat de ce oare orice medic (inclusiv nutriţionistul) îţi cere chiar de la prima consultaţie să faci o listă lungă de analize? Și la sigur dacă vine vorba de medicul de familie sau la un specialist în domeniu, este de înţeles, are nevoie de informaţii „din interior” pentru un diagnostic… Dar medicul nutriţionist de ce ar avea nevoie de ele pentruați face regimul alimentar?

Ei bine, pentru nutriţionist, analizele reprezintă „cărămizile” care construiesc fundaţia şi pereții de rezistență al unui regim alimentar personalizat. Iar în acest video am decis să îţi prezint cele 4 analize extrem de necesare şi motivele pentru care fiecare dintre ele este atât de importantă.

Alfa Diagnostica – https://alfalab.md/ro/

Sfârșitul pandemiei ar putea aduce „ani nebuni”. Exemplul perioadei de după pandemia cu gripa spaniolă
Articolul anterior
Cele mai bogate alimente în fibre, esenţiale pentru sănătate şi menținerea greutății
Articolul următor