Unica Shaping Club îți oferă o oră gratuită la baia turcească!

O oră gratuită la baia turcească – este cel mai potrivit mod de relaxarea propus de UNICA Shaping Club, după o oră de sport.

separator

Baia turcească, în denumirea originală Hammam, funcționează pe un principiu diferit față de sauna uscată – temperatura din încăpere este mult mai scăzută (40°C față de 100°C în cazul saunei uscate), iar umiditatea ajunge chiar și până la 100%.  Dacă vrei să ai parte de un răsfăţ al simţurilor, atunci cunoaşte care sunt beneficiile unei singure ore petrecute în hammam:

  • Tratament de înfrumusețare pentru piele

O oră în sauna, este tratamentul de care ai nevoie, pentru o piele catifelată și hidratată. Datorită temperaturii de 40°C și  umidității de 100%, aburii calzi pătrund cu ușurință în piele și declanșează transpirația, eliminarea toxinelor şi a impurităților din cele mai profunde straturi ale epidermei.

  • Luptă cu celulita

Circulația sanguină este vizibil îmbunătățită datorită măririi temperaturii corpului, astfel scapi de celulita inestetică, văzând cu ochii.

  • Profilaxie a căilor respiratorii

Hammam-ul este excelent pentru curățarea profundă a căilor respiratorii şi  detoxifierea plămânilor, lucru ce îmbunătățește și facilitează respirația. Adăugând picături de ulei de eucalipt, vei da o mână de ajutor sistemului tău imunitar.

  • Relaxare

Datorită căldurii sale, hammam-ul ajută la recuperarea musculară prin relaxarea mușchilor, astfel uiţi de crampe şi oboseală.

  • Te scapă de stres

Doar 15 minute petrecute în baia turcească te vitalizează și îți oferă o stare de spirit pozitivă. Căldura relaxează sistemul nervos, astfel încât te vei simți copleșită de multitudinea senzațiilor plăcute care te invadează.

Iar plăcerea nu se opreşte aici: fiecare femeie va avea posibilitatea să profite de un masaj relaxant.

Pentru detalii sună la numărul 069 859 657.

Postul Crăciunului. Ce mănânci să nu te îngrași?
Articolul anterior
-400 kg în concursul Miss Shaping 2012!
Articolul următor
Alte articole interesante