Video. Olga Buzova arată ce tipuri de exerciții face pentru un abdomen de fier!

Olga Buzova ne-a demonstrat că este o mare amatoare a stilului sănătos de viață. Vedeta din Rusia arată fenomenal, iar secretul corpului său de invidiat este sportul și practicarea cu regularitate a exercițiilor fizice.

separator
  Mulți și-au pus întrebarea cum se menține în formă vedeta. Ei bine, Olga a dezvăluit ce exerciții face zilnic pentru a avea un abdomen plat și tonifiat, și nu e vorba despre echipamente sofisticate. Tot ce ai nevoie este voința și dorința ta de a te menține sănătoasă și atractivă, un timp cât mai îndelungat.

Iată ce le-a declarat vedeta celor care o urmăresc:

,,Sport 💪. M-ați întrebat, iată antrenamentul meu zilnic pentru abdomen. 💪 Prindeți-l. 🙃 Dar este mai bine nu doar să vă uitați, dar și să-l efectuați!!! Credeți-mă, și mie îmi este lene uneori, dar frumusețea sufletului și a corpului trebuie protejată încă din tinerețe. 😍Ce să va mai spun?”

Olga le-a spus fanilor săi că face exerciții pentru abdomen de la vârsta de 13 ani. Antrenamentul ei zilnic include neapărat exercițiile prezentate în video: este vorba despre 3 seturi de exerciții, a câte 20 de ori fiecare, pentru mușchii abdominali superiori, inferiori și cei oblici abdominali.

Așadar, spor la treabă, dacă vreți să arătați și voi bine!

Aura slăbește împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport

Ne apropiem cu pași rapizi de cel mai așteptat eveniment al acestui sezon: Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”!

În calea spre remodelarea corporală, alături de tine este și artista  Aura, care zi de zi alege meniurile sănătoase din Cabinetul Personal, iar diminețile le începe cu antrenamentele create de specialiștii Centrului Online de Nutriție și Sport.

Ardem de nerăbdare să ne vedem cu tine la Webinarul GRATUIT, iar până atunci îți propunem să afli la ce etapă se află Aura după o săptămână de proiect! Video:

Simți și tu vibrațiile transmise de Aura? Deoarece noi suntem plini de încântare, întrucât ne așteaptă un LIVE exclusiv cu istorii de succes, invitați speciali, surprize și emoții.

Vrem să îți dăruim EMOȚII, pentru că tu ești ceea ce simți!

Înregistrează-te acum

Iar dacă dorești o consultație gratuită, dă click pe acest link și Ambasadorul te va contacta!

Cu drag Centru Online de Nutriție și Sport! Fii gata să fii surprins și motivat!

Aura alege stilul sănătos de viață alături de Centru Online de Nutriție și Sport

Află de ce interpreta Aura a decis să slăbească împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport, care este motivația ei și rezultatele la care dorește să ajungă în video de mai jos.

Deoarece a ales calea SĂNĂTĂȚII în Centru Online de Nutriție și Sport, am avut o discuție sinceră cu minunată interpretă, în care și-a dezvăluit scopurile și aspirațiile în a deveni cea mai bună versiune a sa. 

Află istoria ei, cum a decis să facă acest pas, în acest video!

Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”  va fi cu adevărat deosebită, fiind că alături de Galina Tomaș va fi și coprezentatoarea, artista Aura!

Înregistrează-te cât mai curând la Webinarul GRATUIT , pentru că locurile sunt LIMITATE, iar informația pe care o vom oferi – enorm de valoroasă.

Accesează link-ul: https://event.webinarjam.com/register/

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

Finala ediției a 15-a a proiectului „Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”! Cel mai grandios eveniment al acestei primăveri

     15 ediții de sănătate, peste 20.000 kilograme slăbite, peste 24 ani de experiență, zeci de mii de femei fericite și 100 % scopuri atinse, iată ce înseamnă Centru Online de Nutriție și Sport.

Sărbătorește Finala ediției a 15-a împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport!

Fii alături de noi la WEBINARUL GRATUIT, pe data de 21.04.2022, ora 19:00, ca să celebrăm sănătatea.

☑️Află de la primele surse SECRETELE SĂNĂTĂȚII

În cadrul Webinarului vor fi prezenți Speakeri Specialiști în Nutriție și Sport care vor deschide pașii către o viață sănătoasă.

☑️Cunoaște ISTORII reale de SUCCES

Vom prezenta Top-ul participantelor cu cele mai multe kilograme slăbite în Ediția a 15-a a proiectului “Galina Tomaș îți cumpără kg”

☑️Alege cea mai SĂNĂTOASĂ comunitate ONLINE

Am pregătit SURPRIZE pentru cei prezenți la WEBINAR, pentru că vom da START înscrierile în cea de-a 16-a Ediție a proiectului!

Tu ești propriul scriitor al Istoriei tale de Succes, iar noi vom fi muza ta! Alege sănătatea, alege Centru Online de Nutriție și Sport!

Înregistrează-te la WEBINAhttps://event.webinarjam.com/register/40/nypxrb7oRUL GRATUIT și dă startul unei noi etape în viața ta!

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

Fiica Antoniei a împlinit 9 ani! Maya a petrecut alături de cei doi frățiori
Articolul anterior
În Moldova cresc pepeni verzi cu miezul galben
Articolul următor