Video. Olga Buzova arată ce tipuri de exerciții face pentru un abdomen de fier!

Olga Buzova ne-a demonstrat că este o mare amatoare a stilului sănătos de viață. Vedeta din Rusia arată fenomenal, iar secretul corpului său de invidiat este sportul și practicarea cu regularitate a exercițiilor fizice.

separator
  Mulți și-au pus întrebarea cum se menține în formă vedeta. Ei bine, Olga a dezvăluit ce exerciții face zilnic pentru a avea un abdomen plat și tonifiat, și nu e vorba despre echipamente sofisticate. Tot ce ai nevoie este voința și dorința ta de a te menține sănătoasă și atractivă, un timp cât mai îndelungat.

Iată ce le-a declarat vedeta celor care o urmăresc:

,,Sport 💪. M-ați întrebat, iată antrenamentul meu zilnic pentru abdomen. 💪 Prindeți-l. 🙃 Dar este mai bine nu doar să vă uitați, dar și să-l efectuați!!! Credeți-mă, și mie îmi este lene uneori, dar frumusețea sufletului și a corpului trebuie protejată încă din tinerețe. 😍Ce să va mai spun?”

Olga le-a spus fanilor săi că face exerciții pentru abdomen de la vârsta de 13 ani. Antrenamentul ei zilnic include neapărat exercițiile prezentate în video: este vorba despre 3 seturi de exerciții, a câte 20 de ori fiecare, pentru mușchii abdominali superiori, inferiori și cei oblici abdominali.

Așadar, spor la treabă, dacă vreți să arătați și voi bine!

alte Articole interesante