Video. Olga Buzova arată ce tipuri de exerciții face pentru un abdomen de fier!

Olga Buzova ne-a demonstrat că este o mare amatoare a stilului sănătos de viață. Vedeta din Rusia arată fenomenal, iar secretul corpului său de invidiat este sportul și practicarea cu regularitate a exercițiilor fizice.

separator
  Mulți și-au pus întrebarea cum se menține în formă vedeta. Ei bine, Olga a dezvăluit ce exerciții face zilnic pentru a avea un abdomen plat și tonifiat, și nu e vorba despre echipamente sofisticate. Tot ce ai nevoie este voința și dorința ta de a te menține sănătoasă și atractivă, un timp cât mai îndelungat.

Iată ce le-a declarat vedeta celor care o urmăresc:

,,Sport 💪. M-ați întrebat, iată antrenamentul meu zilnic pentru abdomen. 💪 Prindeți-l. 🙃 Dar este mai bine nu doar să vă uitați, dar și să-l efectuați!!! Credeți-mă, și mie îmi este lene uneori, dar frumusețea sufletului și a corpului trebuie protejată încă din tinerețe. 😍Ce să va mai spun?”

Olga le-a spus fanilor săi că face exerciții pentru abdomen de la vârsta de 13 ani. Antrenamentul ei zilnic include neapărat exercițiile prezentate în video: este vorba despre 3 seturi de exerciții, a câte 20 de ori fiecare, pentru mușchii abdominali superiori, inferiori și cei oblici abdominali.

Așadar, spor la treabă, dacă vreți să arătați și voi bine!

 

View this post on Instagram

 

Просили, ловите мою ежедневную тренировку на пресс Ловите А лучше не только смотреть, а заниматься со мной!!! Поверьте, мне тоже бывает лень, но красоту души и тела нужно беречь смолоду Что ещё вам записать?

A post shared by Ольга Бузова (@buzova86) on

Fiica Antoniei a împlinit 9 ani! Maya a petrecut alături de cei doi frățiori
Articolul anterior
În Moldova cresc pepeni verzi cu miezul galben
Articolul următor
Alte articole interesante