Webinar GRATUIT și CADOU: De ce nu poți slăbi? Top 6 greșeli pe care le faci!

Fiecare al doilea eșec în procesul de remodelare corporală are loc din cauza dietelor care nu sunt benefice organismului, nu funcționează, dar sunt promovate intens, devenind încetul cu încetul un trend în rândul celor care încearcă să ajungă la scopul propus!

Astăzi, 17 iunie, începând cu ora 20.00, are loc webinar-ul despre abilitățile de care ai nevoie și despre voința proprie ca să parcurgi drumul spre rezultatul visat!

Te invităm și pe tine la WEBINAR – https://event.webinar unde vei afla:

 1. 1. Cum să capeți motivația necesară de a ajunge la scopul dorit în remodelare corporală, și toată informația o vei afla de la:
 2. 2. Natalia Chicu – 37kg
 3. 3. Alina Bilici – 21kg
 4. 4. Viorica Coitan – 28kg
 5. 5. Jidraș  Tanea – 50kg
 6. 6. Gutanu Galina – 28kg
 7. 7. Ana Adasan -13 kg
 8. 8. Buscan Maria -50 kg
 9. 9. Cum te poate ajuta o ghidare profesionistă din partea ambasadorului care îți va fi alături pe tot  procesul de remodelare corporală
 10. 10. Top 6 greșeli pe care le face fiecare a 2-a persoană care încearcă să slăbească.
 11. 11. Pașii corecți către rezultatul mult așteptat și instrumentele ce te ajută în această cale.

Poate te gândești că este un proces mult prea complicat pentru tine, dar noi te vom convinge că absolut orice e posibil dacă îți programezi corect gândirea! Alături de comunitatea Centrului ONLINE de Nutriție și Sport vei cunoaște toți pașii necesari!

Te așteptăm să te convingi și tu, accesează acest link https://event.webinar pentru a te înregistra la WEBINAR.

5 motive pentru care să participi în ediția a 17-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”

Centru Online de Nutriție și Sport a dat startul unei noi ediții a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”, ediția a 17-a. Acum ai posibilitatea să vinzi kilogramele slăbite atât în ediție, cât și pe durata pauzei dintre ediții, prețul unui kilogram este de 5 euro. 

Fii și tu parte din acest proces frumos, care te ajută să adoți stilul sănătos de viață. Participă în ediția a 17-a pentru ca: 

– să te bucuri de meniuri personalizate în fiecare zi, 

– să poți face antrenamente corecte la orice oră și oriunde, 

– să ai alături de tine o sursă bogată de motivație și ghidare. 

FOARTE IMPORTANT!!! 

Doar fiind participant în proiect, profiți de cele mai noi instrumente din Cabinet: 

✓ Instrumentul de antrenamente YOGA și PILATES online

✓ Instrumentul combinațiiloralimentare

Centru Online de Nutriție și Sport ajută toți doritorii să adopte stilul sănătos de viață în mai mult de 84 de țări, iar în ultimii 3 ani au fost slăbite peste 27 mii de kilograme. 

Poți accesa Cabinetul Personal de oriunde și oricând, la doar un clic distanță ai parte de informația valoroasă, ce te va ajuta să obții scopul în remodelarea corporală. 

Te așteptăm să parcurgem împreună drumul spre scopul propus alături de Centru Online de

Nutriție și Sport. Apasă pe butonul particip în Cabinetul Personal, iar dacă nu ai un abonament activ, accesează link-ul și unul din ambasadori te va contacta pentru o consultație gratuită.

Salată de sezon din ardei copți. Săracă în calorii

         Salata din ardei copți poate fi compusă doar din ardei și condimente sau fiind servită în combinații inedite. Ardeii copți sunt un deliciu, ce pot fi păstrați la congelator sau în borcan, iar apoi utilizați după necesitate. 

Mod de preparare: 

Se coc ardei foarte bine pe toate părțile la cuptor sau pe aragaz. Separat, facem un amestec de sare, ulei și oțet, condimente după preferință, ajustăm cantitățile după preferință. Tocăm ardeii în felii sau cuburi mari și punem amestecul peste ei. Adăugam semirondele de ceapă roșie și usturoi tocat mărunt. 

Servim cu brânză sărată și verdeață! 

Bogat în nutrieți și sărac în calorii. Ardeiul gras este o sursă importantă de vitamina A, complexul B, vitamina C și minerale (fier, cupru, zinc, potasiu, mangan, magneziu, seleniu). Activează metabolismul și facilitează ardere caloriilor în exces.

Vrei să ai parte de mai multe REȚETE sănătoase? Acum este momentul, te așteptăm în Ediția a 17-a a proiectului Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! În Cabinetul Personal găsești meniuri sănătoase personalizate pentru fiecare abonat. 

Accesează link-ul și unul din Ambasadori te va contacta pentru o consultație GRATUITĂ.

Meniuri și exerciiți GRATUITE la Finala Ediției a 16-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele!”

Sărbătorește Finala ediției a 16-a împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport! Fii alături de noi în Live-ul GRATUIT, pe data de 18.08.2022, ora 20:00, pe Facebook, Instagram, YouTube și Vimeo ca să celebrăm sănătatea.

,,Suntem bucuroși că vom serba împreună cu abonații noștri mult așteptata finală.” , afirmă echipa Centrului Online de Nutriție și Sport.  
Și deoarece e sărbătoare, iar orice sărbătoare înseamnă cadouri, am pregătit 10 meniuri GRATUITE și 5 exerciții GRATUITE ce te ajută să slăbești.

Apasă pe link și află mai multe detalii despre cel mai SĂNĂTOS eveniment.

Nici nu am simțit cum au trecut 12 săptămâni, însă rezultatele sunt uimitoare, vino la FINALĂ și cunoaște istoriile de succes care vor vorbi larg despre cum este să adopți stilul sănătos de viață și să spui DA sănătății.

Să vedem ce am obținut pe parcursul a 24 ani dedicați sănătății:
– Suntem o comunitate extinsă în peste 83 de țări,
– Experiență în domeniul frumuseții și sănătății de pe 24 de ani,
– Am interacționat cu 50 000 de abonați a comunității,
– Împreună ne-a reușit să ardem 28 000 de kg!
Doar în această ediție au participat aproape 1000 de familii, dar tot în acest timp, zi de zi cu ajutorul echipei de ambasadori și specialiști în domeniu am adus sănătatea în casele oamenilor din toate colțurile lumii.

Vrei și tu o schimbare în viață? Să aduci sănătate în viața familiei tale? Atunci accesează link-ul și cere o consultație gratuită, iar un ambasador te va contacta.

O nouă tulpină de Coronavirus rezistentă la anticorpi și care se transmite rapid, monitorizată de OMS
Articolul anterior
Rodica Ciorănică: ,,Ce visuri pustii are acest secol… Mi-e frică să trăiesc în el”
Articolul următor